Запис Детальніше

Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці
Исследование технологических режимов тепловой обработки колбасных изделий в потоке
Investigation of smoked sausage drying process in heat carrler flux
 
Creator Бабанов, І. Г.
Бабанов, И. Г.
Babanov, I.
 
Subject сирокопчені ковбасні вироби
сырокопченые колбасные изделия
smoke-dried
димо-повітряна суміш
пульсуюча подача
копчення
сушіння
дымо-воздушная смесь
пульсационная подача
копчение
сушка
air-flue mixture
dosed supply
hot smoking
chamber drying
 
Description З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.
С целью оценки эффективности применяемых методов и систем воздухораспределения, а также для разработки рекомендаций по рациональному их выбору для технологических аппаратов мясной промышленности проведены исследования температурных, влажностных и скоростных полей, создаваемых в термокамерах с различными системами воздухораспределения.
Study of air distribution in the thermal processing chambers tunnel sausages in order to assess the effectiveness of the methods and systems, air distribution, and to develop recommendations for the management of their own choice for the meat industry technological devices investigated temperature, humidity and velocity fields produced in furnaces with different air distribution systems.
 
Date 2012-11-30T09:41:48Z
2012-11-30T09:41:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бабанов, І. Г. Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці / І. Г. Бабанов // Тематичний збірник наукових праць, ДонНУЕТ. - 2012. - Вип. 29
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3927
 
Language other