Запис Детальніше

Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів
Регулирование относительной влажности воздуха при сушке колбасных изделий
Adjusting the relative humidity of air drying with sausage
 
Creator Бабанов, І. Г.
Бабанов, И. Г.
Babanov, I.
 
Subject сушка
сушка
chamber drying
сирокопчені ковбаси
відносна вологість
сушильні агрегати
сырокопченые колбасы
относительная влажность
сушильные агрегаты
smoke-dried
relative humidity
drying apparatus
 
Description Визначені раціональні режими сушки сирокопчених ковбас шляхом визначення залежності зміни відносної вологості повітря, яка дозволяє суттєво знизити вірогідність появи дефектів на поверхні ковбасних виробів.
Определены рациональные режимы сушки сырокопченых колбас путем определения зависимости изменения относительной влажности воздуха, которая позволяет существенно снизить вероятность появления дефектов на поверхности колбасных изделий.
Oredeleny rational modes of drying raw sausages by determining the variation of relative humidity, which can significantly reduce the probability of occurrence of defects on the surface of the sausages.
 
Date 2012-11-30T09:52:14Z
2012-11-30T09:52:14Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бабанов, І. Г. Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Наук. журн. Рибне господарство України - 2012. - №7
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3928
 
Language other