Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Приготовление рассола в мясоперерабатывающей промышленности с помощью гидродинамической кавитации Preparation of brine in the meat-processing industry by hydrodynamic cavitation |
|
Creator |
Литвиненко, О. А.
Литвиненко, А. А. Litvinenko, O. Клюк, О. Д. Клюк, А. Д. Kluk, O. Некоз, О. І. Некоз, А. И. Nekoz, O. |
|
Subject |
розсоли
м'ясопродукти гідродинамічна кавітація рассол мясопродукты гидродинамическая кавитация brine meat products hydrodynamic cavitation |
|
Description |
У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. В статье представлены результаты приготовления с помощью гидродинамической кавитации рассолов для посола мясопродуктов. Показаны преимущества предложенного способа в сравнении с традиционным. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.
|
|
Date |
2012-12-03T07:52:27Z
2012-12-03T07:52:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948 |
|
Language |
uk_UK
|
|