Запис Детальніше

Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Приготовление рассола в мясоперерабатывающей промышленности с помощью гидродинамической кавитации
Preparation of brine in the meat-processing industry by hydrodynamic cavitation
 
Creator Литвиненко, О. А.
Литвиненко, А. А.
Litvinenko, O.
Клюк, О. Д.
Клюк, А. Д.
Kluk, O.
Некоз, О. І.
Некоз, А. И.
Nekoz, O.
 
Subject розсоли
м'ясопродукти
гідродинамічна кавітація
рассол
мясопродукты
гидродинамическая кавитация
brine
meat products
hydrodynamic cavitation
 
Description У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. В статье представлены результаты приготовления с помощью гидродинамической кавитации рассолов для посола мясопродуктов. Показаны преимущества предложенного способа в сравнении с традиционным. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.
 
Date 2012-12-03T07:52:27Z
2012-12-03T07:52:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3948
 
Language uk_UK