Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста та клейковини з карбюлозой The study of structural and mechanical properties of dough and gluten with carbulose |
|
Creator |
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Яценко, Н. П. Яценко, Н. П. Yatsenko, N. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
полісахарид карбюлоза
водопоглотительной здатність клейковина гліадин глютенін полисахарид карбюлоза водопоглотительная способность клейковина глиадин глютенин carbulose polysaccharide water absorbing capacity gluten gliadin glutenin |
|
Description |
У роботі наведені дані досліджень реологічних властивостей тіста та клейковини з карбюлозой. Експериментально доведено, що зміни структурно-механічних властивостей тіста з карбюлозой слід пов'язувати не тільки з фізичними властивостями самої карбюлози, але і з утворенням білок-полісахаридних комплексів, перерозподілом фракційного складу білкових компонентів клейковини і збільшенням у ній частки глютенина. В работе наведены данные исследований реологических свойств теста и клейковины с карбюлозой. Экспериментально доказано, что изменения структурно-механических свойств теста с карбюлозой следует связывать не только с физическими свойствами самой карбюлозы, но и с образованием белок-полисахаридных комплексов, перераспределением фракционного состава белковых компонентов клейковины и увеличением в ней доли глютенина. In Sight research data rheological properties of dough and gluten with carbulose. Experimentally proved that the changes in the structural and mechanical properties of the test with carbulose should be associated not only with the physical properties of the carbulose, but also with the formation of protein and polysaccharide complexes, the redistribution of the fractional composition of the protein components of gluten and the increase in its share of glutenin.
|
|
Date |
2012-12-03T07:52:46Z
2012-12-03T07:52:46Z 1996 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ищенко, Т. И. Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой / Т. И. Ищенко, Н. П. Яценко, В. Ф. Доценко, В. И. Дробот ; УГУПТ. - Киев, 1996. – 13 с. - Деп. в ДНТБ України, № 370-Ук96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3949 |
|
Language |
other
|
|