Запис Детальніше

Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста та клейковини з карбюлозой
The study of structural and mechanical properties of dough and gluten with carbulose
 
Creator Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Яценко, Н. П.
Яценко, Н. П.
Yatsenko, N.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject полісахарид карбюлоза
водопоглотительной здатність
клейковина
гліадин
глютенін
полисахарид карбюлоза
водопоглотительная способность
клейковина
глиадин
глютенин
carbulose polysaccharide
water absorbing capacity
gluten
gliadin
glutenin
 
Description У роботі наведені дані досліджень реологічних властивостей тіста та клейковини з карбюлозой. Експериментально доведено, що зміни структурно-механічних властивостей тіста з карбюлозой слід пов'язувати не тільки з фізичними властивостями самої карбюлози, але і з утворенням білок-полісахаридних комплексів, перерозподілом фракційного складу білкових компонентів клейковини і збільшенням у ній частки глютенина. В работе наведены данные исследований реологических свойств теста и клейковины с карбюлозой. Экспериментально доказано, что изменения структурно-механических свойств теста с карбюлозой следует связывать не только с физическими свойствами самой карбюлозы, но и с образованием белок-полисахаридных комплексов, перераспределением фракционного состава белковых компонентов клейковины и увеличением в ней доли глютенина. In Sight research data rheological properties of dough and gluten with carbulose. Experimentally proved that the changes in the structural and mechanical properties of the test with carbulose should be associated not only with the physical properties of the carbulose, but also with the formation of protein and polysaccharide complexes, the redistribution of the fractional composition of the protein components of gluten and the increase in its share of glutenin.
 
Date 2012-12-03T07:52:46Z
2012-12-03T07:52:46Z
1996
 
Type Article
 
Identifier Ищенко, Т. И. Исследование структурно-механических свойств теста и клейковины с карбюлозой / Т. И. Ищенко, Н. П. Яценко, В. Ф. Доценко, В. И. Дробот ; УГУПТ. - Киев, 1996. – 13 с. - Деп. в ДНТБ України, № 370-Ук96.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3949
 
Language other