Запис Детальніше

Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів
Вплив модифікованних крохмалів на процесс черствіння
Influence of the modified starches on the process of grow stale of flour pastry wares
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Фоменко, В. В.
Фоменко, В. В.
Fomenko, V.
 
Subject черствіння
дифрактограми
термін зберігання
черствление
дифрактограммы
срок хранения
grow stale
diffractograms
shelf-life
 
Description У роботі наведені дослідження процесів черствленія борошняних кондитерських виробів з модифікованими крохмалями. В работе показаны исследование процессов черствления мучных кондитерских изделий с модифицированными крахмалами. In-process rotined research of processes of grow stale of flour pastry wares with the modified starches.
 
Date 2012-12-03T08:01:45Z
2012-12-03T08:01:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Корецька, И. Л. Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів / И. Л. Корецька, И. П. Самойленко, В. В. Фоменко // Наука. Теорія і практика : електр. конф, 29-31.10.2012. - С. 30-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
 
Language other