Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів
Вплив модифікованних крохмалів на процесс черствіння Influence of the modified starches on the process of grow stale of flour pastry wares |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Самойленко, І. П. Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. |
|
Subject |
черствіння
дифрактограми термін зберігання черствление дифрактограммы срок хранения grow stale diffractograms shelf-life |
|
Description |
У роботі наведені дослідження процесів черствленія борошняних кондитерських виробів з модифікованими крохмалями. В работе показаны исследование процессов черствления мучных кондитерских изделий с модифицированными крахмалами. In-process rotined research of processes of grow stale of flour pastry wares with the modified starches.
|
|
Date |
2012-12-03T08:01:45Z
2012-12-03T08:01:45Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Корецька, И. Л. Влияние модифицированных крахмалов на процесс черствления мучных кондитерских изделий борошняних кондитерських виробів / И. Л. Корецька, И. П. Самойленко, В. В. Фоменко // Наука. Теорія і практика : електр. конф, 29-31.10.2012. - С. 30-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950 |
|
Language |
other
|
|