Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію
Теоретические аспекты производства кондитерской продукции, обогащенной лактатом кальция Theoretical aspects of confectionery products enriched with calcium lactate |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Кочерга, В. И. Kocherga, V. Скиданчук, Г. В. Скиданчук, Г. В. Skydanchuk, H. |
|
Subject |
лактат кальцію
лактат кальция calcium lactate збагачення кондитерські вироби обогащения кондитерские изделия enrichment confectionery products |
|
Description |
Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію. Рассмотрены вопросы возможности обогащения кондитерских изделий кальцийсодержащими добавками, а именно лактатом кальция. The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.
|
|
Date |
2012-12-03T08:03:46Z
2012-12-03T08:03:46Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кочерга, В. І. Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію / В. І. Кочерга, Г. В. Скиданчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 1(3). - С. 286-290.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3952 |
|
Language |
uk_UK
|
|