Запис Детальніше

Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію
Теоретические аспекты производства кондитерской продукции, обогащенной лактатом кальция
Theoretical aspects of confectionery products enriched with calcium lactate
 
Creator Кочерга, В. І.
Кочерга, В. И.
Kocherga, V.
Скиданчук, Г. В.
Скиданчук, Г. В.
Skydanchuk, H.
 
Subject лактат кальцію
лактат кальция
calcium lactate
збагачення
кондитерські вироби
обогащения
кондитерские изделия
enrichment
confectionery products
 
Description Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію. Рассмотрены вопросы возможности обогащения кондитерских изделий кальцийсодержащими добавками, а именно лактатом кальция. The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.
 
Date 2012-12-03T08:03:46Z
2012-12-03T08:03:46Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Кочерга, В. І. Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію / В. І. Кочерга, Г. В. Скиданчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 1(3). - С. 286-290.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3952
 
Language uk_UK