Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
Свойства модифицированных крахмалов и их влияние на физико химических параметров эмульсионных систем Properties of modified starches and their influence on the physical and chemical parameters of emulsion systems |
|
Creator |
Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П. Samoilenko, I. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
емульсійні системи модифіковані крохмалі фізико-хімічні параметри эмульсионные системы модифицированные крахмалы физико химические параметры emulsion systems modified starches physical and chemical parameters |
|
Description |
Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. Исследовано влияние различных концентраций модифицированных крахмалов на физико- химические параметры эмульсии.
|
|
Date |
2012-12-03T08:04:04Z
2012-12-03T08:04:04Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3953 |
|
Language |
uk_UK
|
|