Запис Детальніше

Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
Свойства модифицированных крахмалов и их влияние на физико химических параметров эмульсионных систем
Properties of modified starches and their influence on the physical and chemical parameters of emulsion systems
 
Creator Самойленко, І. П.
Самойленко, И. П.
Samoilenko, I.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.
емульсійні системи
модифіковані крохмалі
фізико-хімічні параметри
эмульсионные системы
модифицированные крахмалы
физико химические параметры
emulsion systems
modified starches
physical and chemical parameters
 
Description Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. Исследовано влияние различных концентраций модифицированных крахмалов на физико- химические параметры эмульсии.
 
Date 2012-12-03T08:04:04Z
2012-12-03T08:04:04Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3953
 
Language uk_UK