Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів
Вибір оптимальної концентрації інгредієнта, беручи до Selection of optimal concentration of an ingredient, taking into account the influence of rheological parameters |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Зінченко, Т. В. Зинченко, Т. В. Zinchenko, T. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
жирові начинки
реологічні характеристики математичні моделі начинки жировые реологические показатели математическая модель fat fillings rheological characteristics mathematical model |
|
Description |
У роботі наведено математичне рішення вибору оптимальної концентрації інгредієнта враховуючі його реологічні параметри. В работе приведено математическое решение выбора оптимальной концентрации ингредиента учитывая его реологические показатели. The mathematical decision of choice of optimum concentration of ingredient of vrakhovuyuchi is in-process resulted it reologichni parameters.
|
|
Date |
2012-12-03T07:50:54Z
2012-12-03T07:50:54Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Корецька, І. Л. Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів / І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко, Є. І. Ковалевська // Інноваційні технології у харчовій промисловості : XI Міжнародна науково-практична конференція. - 2012. - С. 365-369.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3946 |
|
Language |
other
|
|