Запис Детальніше

Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів
Вибір оптимальної концентрації інгредієнта, беручи до
Selection of optimal concentration of an ingredient, taking into account the influence of rheological parameters
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Зінченко, Т. В.
Зинченко, Т. В.
Zinchenko, T.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject жирові начинки
реологічні характеристики
математичні моделі
начинки жировые
реологические показатели
математическая модель
fat fillings
rheological characteristics
mathematical model
 
Description У роботі наведено математичне рішення вибору оптимальної концентрації інгредієнта враховуючі його реологічні параметри. В работе приведено математическое решение выбора оптимальной концентрации ингредиента учитывая его реологические показатели. The mathematical decision of choice of optimum concentration of ingredient of vrakhovuyuchi is in-process resulted it reologichni parameters.
 
Date 2012-12-03T07:50:54Z
2012-12-03T07:50:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Корецька, І. Л. Выбор оптимальной концентрации ингредиента с учетом влияния реологических показателей уваги вплив реологічні параметрів / І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко, Є. І. Ковалевська // Інноваційні технології у харчовій промисловості : XI Міжнародна науково-практична конференція. - 2012. - С. 365-369.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3946
 
Language other