Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
Исследования экстракта тыквы для получения консервов профилактического назначения Studies extract pumpkin for canned prophylactic |
|
Creator |
Жеплінська, М. М.
Біла, Г. М. Іщенко, В. М. Іщенко, М. В. Жеплинская, М. М. Била, Г. Н. Ищенко, В. Н. Ищенко, Н. В. Zheplinska, M. Bila, G. Ishchenko, V. Ischenko, M. |
|
Subject |
Біологічно активні речовини, екстракт, гарбуз, макроелементи, мікроелементи.
Биологически активные вещества, экстракт, тыква, макроэлементы, микроэлементы. Biologically active substances, extract, pumpkin, macroelements, microelements. |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення.
В статье приведены результаты исследований по определению биологически активных веществ, содержащихся в экстракте тыквы, который используется как один из компонентов при производстве фруктовых консервов профилактического назначения. The article presents the results of the determination of biologically active substances contained in the extract of pumpkin, which is used as a component in the production of canned fruit prophylactic. |
|
Publisher |
“Наукові праці НУХТ”. Серія Хімічні науки (фахове видання)
|
|
Date |
2012-12-03T10:14:01Z
2012-12-03T10:14:01Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3956
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№32; С. 71-74
|
|