Запис Детальніше

Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
Исследования экстракта тыквы для получения консервов профилактического назначения
Studies extract pumpkin for canned prophylactic
 
Creator Жеплінська, М. М.
Біла, Г. М.
Іщенко, В. М.
Іщенко, М. В.
Жеплинская, М. М.
Била, Г. Н.
Ищенко, В. Н.
Ищенко, Н. В.
Zheplinska, M.
Bila, G.
Ishchenko, V.
Ischenko, M.
 
Subject Біологічно активні речовини, екстракт, гарбуз, макроелементи, мікроелементи.
Биологически активные вещества, экстракт, тыква, макроэлементы, микроэлементы.
Biologically active substances, extract, pumpkin, macroelements, microelements.
 
Description В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення.
В статье приведены результаты исследований по определению биологически активных веществ, содержащихся в экстракте тыквы, который используется как один из компонентов при производстве фруктовых консервов профилактического назначения.
The article presents the results of the determination of biologically active substances contained in the extract of pumpkin, which is used as a component in the production of canned fruit prophylactic.
 
Publisher “Наукові праці НУХТ”. Серія Хімічні науки (фахове видання)
 
Date 2012-12-03T10:14:01Z
2012-12-03T10:14:01Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3956
 
Language other
 
Relation №32; С. 71-74