Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Эфирное масло укропа – естественный ароматизатор продуктов экструзии на основе сухого картофельного пюре The essential oil of dill – natural flavoring products based on extrusion of dry mashed potatoes |
|
Creator |
Шульга, О. С.
Шульга, О. С. Shulga, O. Фролова, Н. Е. Фролова, Н. Е. Frolova, N. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
Екструзія, ефірна олія кропу, сухе картопляне пюре.
Экструзия, крахмал, крахмалосодержащие сырье, экструдер, морковный порошокэкструзия, крахмал, крахмалосодержащие сырье, экструдер, морковный порошок. Extrusion, starch, krohmalevmisna stuff, extruder, carrot powder. |
|
Description |
В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.В статье приводятся результаты исследований по возможности использования эфирного масла укропа для экструзионных картоплепродуктив. Полученные продукты исследованы по органолептическим (цвет, вкус и аромат) и физико-химическим показателям (массовая доля влаги, коэффициент вспучивания, прочность, степень набухания, водопоглинальна способность, количество водорастворимых веществ). На основе полученных данных установлена целесообразность использования масла укропа в количестве 5 мл на 1 кг продукта.In this article the feasibility study on the use of essential oil of dill for extrusion kartopleproduktiv. These products are tested for organoleptic (color, taste and aroma) and physico-chemical parameters (moisture, swelling ratio, strength, degree of swelling, water absorbing capacity, the number of water-soluble substances). Based on the data established the feasibility of using oil of dill in an amount of 5 ml per 1 kg of product.
|
|
Publisher |
Продукты & ингредиенты
|
|
Date |
2012-12-04T09:17:16Z
2012-12-04T09:17:16Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шульга, О. С.,Фролова, Н. Е., Ковбаса, В. М. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
// Продукты & ингредиенты. - К., 2007. - С. 18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3999 |
|
Language |
uk_UK
|
|