Запис Детальніше

Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Эфирное масло укропа – естественный ароматизатор продуктов экструзии на основе сухого картофельного пюре
The essential oil of dill – natural flavoring products based on extrusion of dry mashed potatoes
 
Creator Шульга, О. С.
Шульга, О. С.
Shulga, O.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Е.
Frolova, N.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject Екструзія, ефірна олія кропу, сухе картопляне пюре.
Экструзия, крахмал, крахмалосодержащие сырье, экструдер, морковный порошокэкструзия, крахмал, крахмалосодержащие сырье, экструдер, морковный порошок.
Extrusion, starch, krohmalevmisna stuff, extruder, carrot powder.
 
Description В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.В статье приводятся результаты исследований по возможности использования эфирного масла укропа для экструзионных картоплепродуктив. Полученные продукты исследованы по органолептическим (цвет, вкус и аромат) и физико-химическим показателям (массовая доля влаги, коэффициент вспучивания, прочность, степень набухания, водопоглинальна способность, количество водорастворимых веществ). На основе полученных данных установлена целесообразность использования масла укропа в количестве 5 мл на 1 кг продукта.In this article the feasibility study on the use of essential oil of dill for extrusion kartopleproduktiv. These products are tested for organoleptic (color, taste and aroma) and physico-chemical parameters (moisture, swelling ratio, strength, degree of swelling, water absorbing capacity, the number of water-soluble substances). Based on the data established the feasibility of using oil of dill in an amount of 5 ml per 1 kg of product.
 
Publisher Продукты & ингредиенты
 
Date 2012-12-04T09:17:16Z
2012-12-04T09:17:16Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шульга, О. С.,Фролова, Н. Е., Ковбаса, В. М. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре // Продукты & ингредиенты. - К., 2007. - С. 18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3999
 
Language uk_UK