Запис Детальніше

Белковые вещества концентрата квасного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Белковые вещества концентрата квасного сусла
Білкові речовини концентрату квасного сусла
Protein substances kvass wort concentrate
 
Creator Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Емельянова, Н. Л.
Ємельянова, Н. Л.
Emelyanova, N. L.
Данилевская, А. В.
Данілевська, А. В.
Danilevska, A.
 
Subject сырье
сировина
raw
квас
рожь
концентрат
квасное сусло
белковые вещества
квас
жито
концентрат
квасне сусло
білкові речовини
kvass
rye
concentrate
kvass wort
proteins
 
Description В концентрате квасного сусла, в зависимости от состава перерабатываемых зернопродуктов, содержится 3,5-4,5 % растворимых белковых веществ, которые на 20-50 % представлены высокомолекулярной, 11-16 % средне-молекулярной и 40-60 % низкомолекулярной фракциями, а также определено 15 свободных аминокислот, общее содержание которых составляет 880-1560 мг на 100 г ККС.
У концентраті квасного сусла, в залежності від складу перероблюючих зернопродуктів, міститься 3,5-4,5% розчинних білкових речовин, які на 20-50% представлені високомолекулярної, 11-16% середньо-молекулярної і 40-60% низькомолекулярної фракціями, а також визначено 15 вільних амінокислот, загальний зміст яких становить 880-1560 мг на 100 г ККС.
In kvass wort concentrate, depending on the composition of processed grain products, contains 3.5-4.5% soluble proteins, which are 20-50% submitted high molecular weight, 11-16% medium-molecular and low molecular weight fraction of 40-60%, and also identified 15 free amino acids, the total content of which is 880-1560 mg per 100 g of CCF.
 
Date 2012-12-04T08:04:33Z
2012-12-04T08:04:33Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Кошевая, В. Н. Белковые вещества концентрата квасного сусла / В. Н. Кошевая, Н. Л. Емельянова, А. В. Данилевская // Пищевая промышленность. - 1987. - № 3. - С. 43-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3984
 
Language other