Белковые вещества концентрата квасного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Белковые вещества концентрата квасного сусла
Білкові речовини концентрату квасного сусла Protein substances kvass wort concentrate |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Емельянова, Н. Л. Ємельянова, Н. Л. Emelyanova, N. L. Данилевская, А. В. Данілевська, А. В. Danilevska, A. |
|
Subject |
сырье
сировина raw квас рожь концентрат квасное сусло белковые вещества квас жито концентрат квасне сусло білкові речовини kvass rye concentrate kvass wort proteins |
|
Description |
В концентрате квасного сусла, в зависимости от состава перерабатываемых зернопродуктов, содержится 3,5-4,5 % растворимых белковых веществ, которые на 20-50 % представлены высокомолекулярной, 11-16 % средне-молекулярной и 40-60 % низкомолекулярной фракциями, а также определено 15 свободных аминокислот, общее содержание которых составляет 880-1560 мг на 100 г ККС.
У концентраті квасного сусла, в залежності від складу перероблюючих зернопродуктів, міститься 3,5-4,5% розчинних білкових речовин, які на 20-50% представлені високомолекулярної, 11-16% середньо-молекулярної і 40-60% низькомолекулярної фракціями, а також визначено 15 вільних амінокислот, загальний зміст яких становить 880-1560 мг на 100 г ККС. In kvass wort concentrate, depending on the composition of processed grain products, contains 3.5-4.5% soluble proteins, which are 20-50% submitted high molecular weight, 11-16% medium-molecular and low molecular weight fraction of 40-60%, and also identified 15 free amino acids, the total content of which is 880-1560 mg per 100 g of CCF. |
|
Date |
2012-12-04T08:04:33Z
2012-12-04T08:04:33Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Белковые вещества концентрата квасного сусла / В. Н. Кошевая, Н. Л. Емельянова, А. В. Данилевская // Пищевая промышленность. - 1987. - № 3. - С. 43-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3984 |
|
Language |
other
|
|