Запис Детальніше

Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв
Высокопроизводительная установка потокового непрерывного прояснения полуфабрикатов напитков
High-capacity streaming continuous clarification semi-finished drinks
 
Creator Салюк, А. І.
Базилевич, Л.
Салюк, А. И.
Базилевич, Л.
Salyuk, A.
Bazilevich, L.
 
Subject плодово-ягідні культури
багатокомпонентні прояснюючі речовини
консервні підприємства
установка потокового безперервного прояснення рідких напівфабрикатів
біологічна стабілізація напоїв
сорбінова кислота
сірчаний ангідрид
ферментні препарати
желатин
бетоніт
плодово-ягодные культуры
многокомпонентные проясняя вещества
консервные предприятия
установка потокового непрерывного прояснения жидких полуфабрикатов
биологическая стабилизация напитков
сорбиновая кислота
серный ангидрид
ферментные препараты
желатин
бентонит
fruit culture
compound clarifying agents
canning companies setting streaming continuous clarification of liquid foods
biological stabilization drinks
sorbic acid
sulfur dioxide
enzymes
gelatin
bentonite
 
Description Пропонується високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення рідких напівфабрикатів, технологія їх обробки з одночасним використанням ферментних препаратів, желатину, бентоніту та ефективних адсорбентів на основі диоксиду кремнію. Стабілізація напоїв відбувається завдяки їх обробці сірчаним ангідридом у поєднанні із сорбіновою кислотою.

Предлагается высокопроизводительная установка потокового непрерывного прояснения жидких полуфабрикатов, технология их обработки с одновременным использованием ферментных препаратов, желатина, бентонита и эффективных адсорбентов на основе диоксида кремния. Стабилизация напитков происходит благодаря их обработке серным ангидридом в сочетании с сорбиновой кислоты.

Offered high-capacity streaming continuous clarification of liquid semi-processing technology with the simultaneous use of enzymatic products, gelatine, bentonite and effective adsorbents based on silica. Stabilization of drinks is due to their handling sulfuric anhydride in combination with sorbic acid.
 
Date 2012-12-04T08:32:34Z
2012-12-04T08:32:34Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Салюк, А. І. Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв / А. І. Салюк, Л. Базилевич // Харчова і переробна промисловість. - 1999. - № 3. – С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3987
 
Language other