Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв
Высокопроизводительная установка потокового непрерывного прояснения полуфабрикатов напитков High-capacity streaming continuous clarification semi-finished drinks |
|
Creator |
Салюк, А. І.
Базилевич, Л. Салюк, А. И. Базилевич, Л. Salyuk, A. Bazilevich, L. |
|
Subject |
плодово-ягідні культури
багатокомпонентні прояснюючі речовини консервні підприємства установка потокового безперервного прояснення рідких напівфабрикатів біологічна стабілізація напоїв сорбінова кислота сірчаний ангідрид ферментні препарати желатин бетоніт плодово-ягодные культуры многокомпонентные проясняя вещества консервные предприятия установка потокового непрерывного прояснения жидких полуфабрикатов биологическая стабилизация напитков сорбиновая кислота серный ангидрид ферментные препараты желатин бентонит fruit culture compound clarifying agents canning companies setting streaming continuous clarification of liquid foods biological stabilization drinks sorbic acid sulfur dioxide enzymes gelatin bentonite |
|
Description |
Пропонується високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення рідких напівфабрикатів, технологія їх обробки з одночасним використанням ферментних препаратів, желатину, бентоніту та ефективних адсорбентів на основі диоксиду кремнію. Стабілізація напоїв відбувається завдяки їх обробці сірчаним ангідридом у поєднанні із сорбіновою кислотою. Предлагается высокопроизводительная установка потокового непрерывного прояснения жидких полуфабрикатов, технология их обработки с одновременным использованием ферментных препаратов, желатина, бентонита и эффективных адсорбентов на основе диоксида кремния. Стабилизация напитков происходит благодаря их обработке серным ангидридом в сочетании с сорбиновой кислоты. Offered high-capacity streaming continuous clarification of liquid semi-processing technology with the simultaneous use of enzymatic products, gelatine, bentonite and effective adsorbents based on silica. Stabilization of drinks is due to their handling sulfuric anhydride in combination with sorbic acid. |
|
Date |
2012-12-04T08:32:34Z
2012-12-04T08:32:34Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Салюк, А. І. Високопродуктивна установка потокового безперервного прояснення напівфабрикатів напоїв / А. І. Салюк, Л. Базилевич // Харчова і переробна промисловість. - 1999. - № 3. – С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3987 |
|
Language |
other
|
|