Технологический режим приготовления сусла для полисола
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологический режим приготовления сусла для полисола
Технологічний режим приготування сусла для полісолу Technological cooking mode must for polisola |
|
Creator |
Иванов, В. С.
Іванов, В. С. Ivanov, V. S. Данилевская, А. В. Данілевська, А. В. Danilevska, A. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. |
|
Subject |
полисол
полісол polisol экстракт солод затирание екстракт солод затирання extract malt mashing |
|
Description |
Варьируя температуры затирания 45-75°С, можно получить сусло для полисола с заданным химическим составом, что имеет большое значение при производстве лечебных продуктов.
Варіюючи температури затирання 45-75 ° С, можна отримати сусло для полісуолу з заданим хімічним складом, що має велике значення при виробництві лікарських продуктів. Varying temperature mashing 45-75 ° C, can be a must for polisola with a given chemical composition, which is important in the production of medicinal products. |
|
Date |
2012-12-04T08:41:03Z
2012-12-04T08:41:03Z 1985 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технологический режим приготовления сусла для полисола / В. С. Иванов, А. В. Данилевская, Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая // Краткие сообщения. Известия вузов: пищевая технология. - 1985. - № 6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3988 |
|
Language |
other
|
|