Запис Детальніше

Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння
Применение продуктов переработки зерна для усовершенствования технологии высокоплотного пивоварения
The use of products of grain processing to improve the technology of high-gravity brewing
 
Creator Дерій, О. І.
Мелетьєв, А. Є.
Бондар, М. В.
Захарченко, С. А.
Дерий, Е. И.
Мелетьев, А. Е.
Бондарь, Н. В.
Захарченко, С. А.
Deriy, O.
Meletev, A.
Bondar, M.
Zakharchenko, S.
 
Subject мальтозна патока
високогустинне пивоваріння
ступінь зброджування
діацетил
вищі спирти
мальтозная патока
высокоплотное пивоварение
степень сбраживания
диацетил
высшие спирты
maltose syrup
High-GravBrewingity
degree of fermentation
diatsetyl
 
Description Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.
Исследовано влияние замены части солода патокой мальтозной на технологию высокоплотного пивоварения (ВПП), а именно на процессы сбраживания, накопления побочных продуктов и качественные показатели кондиционированного пива. В опытах установлено, что использование технологии ВПП имеет существенное влияние на концентрацию высших спиртов и ацетальдегида, что можно объяснить повышением температуры и более активным брожением, снижением содержания аминокислот и повышением сахаров в сусле за счет внесения патоки.
The effect of replacing part of malt maltose syrup for High-Gravity Brewing (HGB), namely the processes of fermentation, accumulation of by-products and quality air-conditioned beer. The experiments established that the use of technology HGB has a significant effect on the concentration of higher alcohols and acetaldehyde, which can be explained by rising temperatures and more active fermentation, decreased content of amino acids and sugars in the wort increases the expense of making molasses.
 
Date 2012-12-04T09:15:27Z
2012-12-04T09:15:27Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Дерій, О. І. Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57.
УДК 663.41
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3998
 
Language uk_UK