Изменение некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления квасного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменение некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления квасного сусла
Зміна некрохмальних полісахаридів у процесі приготування квасного сусла Change non-starch polysaccharides in the cooking process kvass wort |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
некрахмальные полисахариды
гумми-вещества сусло солод гидролизаты некрохмальні поліцукри гумі речовини сусло солод гідролізати non-starch polysaccharides gum substance wort malt hydrolysates |
|
Description |
Некрахмальные полисахариды при затирании под действием ферментов солода гидролизуют до низкомолекулярных соединений лишь на 13%.
Не крохмальні поліцукри при затиранні під дією ферментів гідролізують до низькомолекулярних з’єднань лише на 13%. Non-starch polysaccharides in mashing the action of malt enzymes hydrolyzed to low molecular weight compounds by 13%. |
|
Date |
2012-12-04T09:09:29Z
2012-12-04T09:09:29Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Изменение гемицеллюлоз в процессе приготовления ржаного солода / В. Н Кошевая, Н. А.Емельянова // Известия вузов СССР. Пищевая технология. – 1987. - № 27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3995 |
|
Language |
other
|
|