Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
Интенсификация использования хмеля в технологии высокоплот-ного пивоварения с сахаросодержащими заменителями солода The intensification of the use of hop in technology High-Gravity Brewing with sugar-substitutes of malt |
|
Creator |
Мелетьєв, А. Є.
Дерій, О. І. Додонова, К. О. Бабич, І. М. Мелетьев, А. Е. Дерий, Е. И. Додонова, Е. А. Бабич, И. М. Meletev, A. Deriy, O. Dodonova, K. Babich, I. |
|
Subject |
високогустинне пивоваріння
хмелеві препарати альфа-кислоти ізомеризація цукровмісні замінники солоду оксид магнію высокоплотное пивоварение хмелевые препараты альфа-кислоты изомеризация сахаросодержащие заменители солода оксид магния High-Gravity Brewing preparations of hop alpha acids isomerization sugar-substitute of malt magnesium oxide |
|
Description |
Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%. Приведены результаты исследований технологии предварительной изомеризации хмельных препа-ратов в отдельном аппарате с использованием катализатора и растворов сахаров. Данная технология позволяет повысить степень изомеризации альфа-кислот гранулированного хмеля на 3-4%. The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%. |
|
Date |
2012-12-04T10:16:20Z
2012-12-04T10:16:20Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, К. О. Додонова, І. М. Бабич // Наукові Праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одесса, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4013 |
|
Language |
uk_UK
|
|