Запис Детальніше

Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
Интенсификация использования хмеля в технологии высокоплот-ного пивоварения с сахаросодержащими заменителями солода
The intensification of the use of hop in technology High-Gravity Brewing with sugar-substitutes of malt
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Дерій, О. І.
Додонова, К. О.
Бабич, І. М.
Мелетьев, А. Е.
Дерий, Е. И.
Додонова, Е. А.
Бабич, И. М.
Meletev, A.
Deriy, O.
Dodonova, K.
Babich, I.
 
Subject високогустинне пивоваріння
хмелеві препарати
альфа-кислоти
ізомеризація
цукровмісні замінники солоду
оксид магнію
высокоплотное пивоварение
хмелевые препараты
альфа-кислоты
изомеризация
сахаросодержащие заменители солода
оксид магния
High-Gravity Brewing
preparations of hop
alpha acids
isomerization
sugar-substitute of malt
magnesium oxide
 
Description Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%.
Приведены результаты исследований технологии предварительной изомеризации хмельных препа-ратов в отдельном аппарате с использованием катализатора и растворов сахаров. Данная технология позволяет повысить степень изомеризации альфа-кислот гранулированного хмеля на 3-4%.
The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.
 
Date 2012-12-04T10:16:20Z
2012-12-04T10:16:20Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, К. О. Додонова, І. М. Бабич // Наукові Праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одесса, 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4013
 
Language uk_UK