Запис Детальніше

Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода
Вплив пошкодження паростків в процесі солодорощення жита на якість солоду
Impact damage germs in rye malt quality of malt
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Пляченко, О. В.
Пляченко, О. В.
Plyachenko, V.
 
Subject ржаной солод
солодоращение
ростки
замачивание
житній солод
солодорощення
паростки
замочування
rye malt
malting
sprouts
soak
 
Description Повреждение ростков в процессе проращивания ржи не оказывает заметного отрицательного влияния на протекание гидролитических процессов.
Пошкодження паростків в процесі пророщування жита не робить помітного негативного впливу на протікання гідролітичних процесів.
Damage to the germs in the germination of rye has no significant negative impact on the course of hydrolytic processes.
 
Date 2012-12-04T11:11:17Z
2012-12-04T11:11:17Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Емельянова, Н. А. Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, О. В. Пляченко // Пищевая промышленность. - 1984. - № 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4023
 
Language other