Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода
Вплив пошкодження паростків в процесі солодорощення жита на якість солоду Impact damage germs in rye malt quality of malt |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. Пляченко, О. В. Пляченко, О. В. Plyachenko, V. |
|
Subject |
ржаной солод
солодоращение ростки замачивание житній солод солодорощення паростки замочування rye malt malting sprouts soak |
|
Description |
Повреждение ростков в процессе проращивания ржи не оказывает заметного отрицательного влияния на протекание гидролитических процессов.
Пошкодження паростків в процесі пророщування жита не робить помітного негативного впливу на протікання гідролітичних процесів. Damage to the germs in the germination of rye has no significant negative impact on the course of hydrolytic processes. |
|
Date |
2012-12-04T11:11:17Z
2012-12-04T11:11:17Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Емельянова, Н. А. Влияние повреждения ростков в процессе солодоращения ржи на качество солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, О. В. Пляченко // Пищевая промышленность. - 1984. - № 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4023 |
|
Language |
other
|
|