Запис Детальніше

Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів
Усовершенствование конструкции цилиндрически-конического бродильного аппарата для улучшения массообменных процессов
Improving the design of cylindrical-conical fermentation apparatus for improving mass transfer processes
 
Creator Лебедєва, О. В.
Лебедева, О. В.
Lebedeva, O.
Миколів, І. М.
Мыколив, И. М.
Mykoliv, I. M.
 
Subject циркуляційний контур
циркуляционный контур
coolant circuit
бродильний апарат
діоксид вуглецю
гідростатичний тиск
бродильный аппарат
диоксид углерода
гидростатическое давление
fermentation apparatus
carbon dioxide
hydrostatic pressure
 
Description Для інтенсифікації процесів масообміну , гомогенізації, бродіння пива, що протікають в циліндрично-конічних бродильних апаратах пропонується їх оснастити циркуляційним контуром з газорозподільчим пристроєм. Це дозволить використати енергетичний потенціал розчиненого у рідині діоксиду вуглецю.
Для интенсификации процессов массообмена, гомогенизации, брожения пива, протекающих в цилиндрически-конических бродильных аппаратах предлагается их оснастить циркуляционным контуром с газораспределительными устройством. Это позволит использовать энергетический потенциал растворенного в жидкости диоксида углерода.
To intensify the mass transfer processes, homogenization, beer fermentation occurring in the cylindrical-conical fermentation apparatus proposed to equip their circulating loop with Valve device. This enables the energy potential dissolved in liquid carbon dioxide.
 
Date 2012-12-04T11:18:48Z
2012-12-04T11:18:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Лебедєва, О. В. Удосконалення конструкції циліндрично-конічного бродильного апарата для покращення масообмінних процесів / О. В. Лебедєва, І. М. Миколів // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 року. – 2012. - Ч. 2. - С. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4024
 
Language other