Изменение содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменение содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода
Зміна вмісту некрохмальних полісахаридів та їх в'язкості у процесі приготування житнього солоду Changing the content of non-starch polysaccharides and their viscosity during cooking rye malt |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
сырье
солод гемицеллюлоза гумми-вещества препараты сировина солод геміцеллюлола гумі речовини препарати raw materials malt hemicellulose gum substance drugs |
|
Description |
Содержание некрахмальных полисахаридов при солодоращении ржи и ферментации солода снижается почти в 2-2,5 раза по сравнению с исходной рожью.
Вміст некрохмальних полісахаридів при солодорощенні жита і ферментації солоду знижується майже в 2-2,5 рази у порівнянні з вихідною житом. The content of non-starch polysaccharides in the malting and fermentation of rye malt is reduced by almost a factor of 2-2.5 compared to the original rye. |
|
Date |
2012-12-04T11:19:59Z
2012-12-04T11:19:59Z 1979 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Изменение содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода / В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. - 1979.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4025 |
|
Language |
other
|
|