Запис Детальніше

Солод для полисолодовых экстрактов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солод для полисолодовых экстрактов
Солод для полісолодових екстрактів
Malt extract for polisolodovyh
 
Creator Иванов, В. С.
Іванов, В. С.
Ivanov, V. S.
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Данилевская, А. В.
Данілевська, А. В.
Danilevska, A.
 
Subject екстракт
екстракт
extract
солод
вытяжка
солодоращение
солод
витяжка
содорощення
malt
stretching
malting
 
Description Пшеницу необходимо солодорастить в течение 4 сут при влажности 45-46 %, овес при такой же влажности в течение 5 сут. Дальнейшее солодоращение приводит к потерям сухих веществ, горох целесообразно использовать в качестве несоложеного сырья.
Пшеницю необхідно солодовирощувати протягом 4 діб при вологості 45-46%, овес при такій же вологості протягом 5 діб. Подальше солодовирощування призводить до втрат сухих речовин, горох доцільно використовувати в якості несолодженої сировини.
Wheat must solodorastit for 4 days at a humidity of 45-46%, and oats at the same humidity for 5 days. Malting further leads to loss of dry matter, peas suitable as unmalted raw materials.
 
Date 2012-12-04T11:28:30Z
2012-12-04T11:28:30Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Иванов, В. С. Солод для полисолодовых экстрактов / В. С. Иванов, Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, А. В. Данилевская // Пищевая промышленность. - 1984. - № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4027
 
Language other