Солод для полисолодовых экстрактов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солод для полисолодовых экстрактов
Солод для полісолодових екстрактів Malt extract for polisolodovyh |
|
Creator |
Иванов, В. С.
Іванов, В. С. Ivanov, V. S. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. Данилевская, А. В. Данілевська, А. В. Danilevska, A. |
|
Subject |
екстракт
екстракт extract солод вытяжка солодоращение солод витяжка содорощення malt stretching malting |
|
Description |
Пшеницу необходимо солодорастить в течение 4 сут при влажности 45-46 %, овес при такой же влажности в течение 5 сут. Дальнейшее солодоращение приводит к потерям сухих веществ, горох целесообразно использовать в качестве несоложеного сырья.
Пшеницю необхідно солодовирощувати протягом 4 діб при вологості 45-46%, овес при такій же вологості протягом 5 діб. Подальше солодовирощування призводить до втрат сухих речовин, горох доцільно використовувати в якості несолодженої сировини. Wheat must solodorastit for 4 days at a humidity of 45-46%, and oats at the same humidity for 5 days. Malting further leads to loss of dry matter, peas suitable as unmalted raw materials. |
|
Date |
2012-12-04T11:28:30Z
2012-12-04T11:28:30Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Иванов, В. С. Солод для полисолодовых экстрактов / В. С. Иванов, Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, А. В. Данилевская // Пищевая промышленность. - 1984. - № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4027 |
|
Language |
other
|
|