Запис Детальніше

Одержання біогазу і кормової біомаси завдяки утилізації стічних вод пивоварного виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Одержання біогазу і кормової біомаси завдяки утилізації стічних вод пивоварного виробництва
Получение биогаза и кормовой биомассы благодаря утилизации сточных вод пивоваренного производства
Obtaining biogas and biomass feed by disposal of sewage brewing industry
 
Creator Нікітін, Г. О.
Салюк, А. І.
Малюжко, О. В.
Никитин, Г. А.
Салюк, А. И.
Малюжко, О. В.
Nikitin, G.
Salyuk, A.
Malyuzhko, O.
 
Subject стічні води
кормова біомаса
біогаз
утилізація
пивоварне виробництво
метод аеробно-анаеробної ферментації
сточные воды
утилизация
кормовая биомасса
биогаз
пивоваренное производство
метод аэробно-анаэробной ферментации
wastewater recycling
food biomass
biogas
brewing industry
aerobic-anaerobic method of fermentation
 
Description Стічні води пивоварного виробництва містять розбавлені розчини цукрів, білків, неорганічних солей, в них також знаходяться частки землі та зерна. Як спосіб утилізації стічних вод пропонується використовувати метод анаеробно-аеробної ферментації. При використанні цього методу значення ХСК стічних вод зменшується на 65% при анаеробному зброджуванні та майже на 25% при аеробній ферментації, що сумарно становить біля 90%.

Сточные воды пивоваренного производства включают разбавленные растворы сахаров, белков, неорганических солей, в них также находятся частицы земли и зерна. Как способ утилизации сточных вод предлагается использовать метод анаэробно-аэробной ферментации. При использовании этого метода значение ХПК сточных вод уменьшается на 65% при анаэробном сбраживании и почти на 25% при аэробной ферментации, суммарно составляет около 90%.

Wastewater brewing industry containing dilute solutions of sugars, proteins, inorganic salts, they are also the share of land and grains. As a way of recycling waste water is proposed to use the method of anaerobic-aerobic fermentation. Using this method, the value of COD of wastewater is reduced by 65% for anaerobic digestion and almost 25% in aerobic fermentation, the total is about 90%.
 
Date 2012-12-04T12:09:58Z
2012-12-04T12:09:58Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Нікітін, Г. О. Одержання біогазу і кормової біомаси завдяки утилізації стічних вод пивоварного виробництва / Г. О. Нікітін, А. І. Салюк, О. В. Малюжко // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10. - С. 159.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4037
 
Language other