Запис Детальніше

Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов
Вплив складу сировини на білкові речовин полісолодових екстрактів
Influence of raw materials for protein substances poli malt extracts
 
Creator Хиврич, Б. И.
Богорош, С. Р.
Кошевая, В. Н.
Емельянова, Н. А.
Хіврич, Б. І.
Богорош, С. Р.
Кошова, В. М.
Ємельянова, Н. О.
Hivrich, B.
Bogorosh, S.
Koshova, V.
Yemelyanova, N.
 
Subject полисолодовые экстракты
белковые вещества
аминокислоты
фракции по Лундину
полісолодові екстракти
білкові речовини
амінокислоти
фракції по Лундіну
poli malt extracts
proteins
amino acids
fraction by Lundin
 
Description Полисолодовый экстракт из свежепроросшего солода по общему содержанию белковых веществ и незаменимых аминокислот превосходит экстракт из сухого солода; кроме добавка гороха при приготовлении такиї экстрактов позволяет повысить содержа-ние белковых веществ.
Полісолодові екстракт з свіжопророщуваного солоду за загальним змістом білкових речовин і незамінних амінокислот перевершує екстракт із сухого солоду; крім добавка гороху при приготуванні таких екстрактів дозволяє підвищити вміст білкових речовин.
Poli malt extract from the total content of proteins and essential amino acids exceeds the dry malt extract, except for an additive in the preparation of pea taki extracts can improve the content of protein substances.
 
Date 2012-12-05T11:15:46Z
2012-12-05T11:15:46Z
1991
 
Type Article
 
Identifier Хиврич, Б. И. Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов / Б. И. Хиврич, С. Р. Богорош, В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Известия вузов : Пищевая технология. - 1991. - № 1-3. - С. 65-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4110
 
Language other