Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов
Вплив складу сировини на білкові речовин полісолодових екстрактів Influence of raw materials for protein substances poli malt extracts |
|
Creator |
Хиврич, Б. И.
Богорош, С. Р. Кошевая, В. Н. Емельянова, Н. А. Хіврич, Б. І. Богорош, С. Р. Кошова, В. М. Ємельянова, Н. О. Hivrich, B. Bogorosh, S. Koshova, V. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
полисолодовые экстракты
белковые вещества аминокислоты фракции по Лундину полісолодові екстракти білкові речовини амінокислоти фракції по Лундіну poli malt extracts proteins amino acids fraction by Lundin |
|
Description |
Полисолодовый экстракт из свежепроросшего солода по общему содержанию белковых веществ и незаменимых аминокислот превосходит экстракт из сухого солода; кроме добавка гороха при приготовлении такиї экстрактов позволяет повысить содержа-ние белковых веществ.
Полісолодові екстракт з свіжопророщуваного солоду за загальним змістом білкових речовин і незамінних амінокислот перевершує екстракт із сухого солоду; крім добавка гороху при приготуванні таких екстрактів дозволяє підвищити вміст білкових речовин. Poli malt extract from the total content of proteins and essential amino acids exceeds the dry malt extract, except for an additive in the preparation of pea taki extracts can improve the content of protein substances. |
|
Date |
2012-12-05T11:15:46Z
2012-12-05T11:15:46Z 1991 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хиврич, Б. И. Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактов / Б. И. Хиврич, С. Р. Богорош, В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Известия вузов : Пищевая технология. - 1991. - № 1-3. - С. 65-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4110 |
|
Language |
other
|
|