Сорта овса для производства солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сорта овса для производства солода
Сорти вівса для виробництва солоду Oat varieties for malting |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Кошевая, В. Н. Диченко, Л. В. Денисова, О. В. Толстолуцкая, Т. Ф. Хиврич, Б. И. Сугулова, Н. П. Данилевская, А. В. Ємельянова, Н. О. Кошова, В. М. Диченко, Л. В. Денисова, О. В. Толстолуцька, Т. Ф. Хіврич, Б. І. Сугулова, Н. П. Данілевська, А. В. Yemelyanova, N. Koshova, V. Dichenko, L. Denisova, O. Tolstolutska, T. Hivrich, B. Sugulova, N. Danilevska, A. |
|
Subject |
овес, солод, белковые фракции, технологические показатели.
овес, солод, білкові фракції, технологічні показники. oats, malt, protein fractions, process indicators. |
|
Description |
Солод из овса при производстве солодо¬вых экстрактов будет обогащать их низкомолекулярным белком и ценными минеральными веществами.
Солод з вівса при виробництві солодових екстрактів буде збагачувати їх низькомолекулярним білком і цінними мінеральними речовинами. Oat malt in the production of malt extracts to enrich their low molecular weight proteins and valuable minerals. |
|
Publisher |
Пищ. пром-сть, Москва, № 1, 1992.
|
|
Date |
2012-12-05T11:30:32Z
2012-12-05T11:30:32Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
|
|
Language |
other
|
|