Запис Детальніше

Сорта овса для производства солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сорта овса для производства солода
Сорти вівса для виробництва солоду
Oat varieties for malting
 
Creator Емельянова, Н. А.
Кошевая, В. Н.
Диченко, Л. В.
Денисова, О. В.
Толстолуцкая, Т. Ф.
Хиврич, Б. И.
Сугулова, Н. П.
Данилевская, А. В.
Ємельянова, Н. О.
Кошова, В. М.
Диченко, Л. В.
Денисова, О. В.
Толстолуцька, Т. Ф.
Хіврич, Б. І.
Сугулова, Н. П.
Данілевська, А. В.
Yemelyanova, N.
Koshova, V.
Dichenko, L.
Denisova, O.
Tolstolutska, T.
Hivrich, B.
Sugulova, N.
Danilevska, A.
 
Subject овес, солод, белковые фракции, технологические показатели.
овес, солод, білкові фракції, технологічні показники.
oats, malt, protein fractions, process indicators.
 
Description Солод из овса при производстве солодо¬вых экстрактов будет обогащать их низкомолекулярным белком и ценными минеральными веществами.
Солод з вівса при виробництві солодових екстрактів буде збагачувати їх низькомолекулярним білком і цінними мінеральними речовинами.
Oat malt in the production of malt extracts to enrich their low molecular weight proteins and valuable minerals.
 
Publisher Пищ. пром-сть, Москва, № 1, 1992.
 
Date 2012-12-05T11:30:32Z
2012-12-05T11:30:32Z
1992
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
 
Language other