Запис Детальніше

Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна
Новые структурные свойства солода гороха и их влияние на физико-химические показатели зерна
New structural properties malt peas and their effect on physical and chemical grain
 
Creator Фролова, Н. Е.
Домарецький, В. А.
Хіврич, Б. I.
Кошова, В. М.
Фролова, Н. Е.
Домарецький, В. А.
Хиврич, Б. И.
Кошевая, В. Н.
Frolova, N.
Domaretsky, V.
Hivrich, B.
Koshova, V.
 
Subject солод гороху, білкові сполуки, сім’ядоль гороху, структурні зміни.
солод гороха, белковые соединения, семядолей гороха, структурные изменения.
malt pea protein compounds, pea cotyledons, structural changes.
 
Description В процесі солодорощення в зерні гороху утворюється нова структура, що може позитивно впливати на подрібню¬вальні та на інші технологічні властивості солоду.
В процессе солодоращения в зерне гороха образуется новая структура, которая может положительно влиять на дробильные и на другие технологические свойства солода.
In the process of malting in peas, a new structure, which can positively influence the crushing and other technological properties of the malt.
 
Publisher Нау. праці УДУХТ, № 4, ч. 1, 1998.
 
Date 2012-12-05T11:39:26Z
2012-12-05T11:39:26Z
1998
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4112
 
Language other