Запис Детальніше

Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива
Влияние полифенолов на коллоидную стойкость пива
Influence of polyphenols on colloid firmness of beer
 
Creator Кошова, В. М.
Мацулевич, Н. Є.
Кошевая, В. Н.
Мацулевич, Н. Е.
Koshova, V.
Matsulevich, N.
 
Subject ферменти
поліфеноли
стійкість
бродіння
ферменты
полифенолы
стойкость
брожение
enzymes
polyphenols
firmness
fermentation
 
Description Наведені результати досліджень впливу ферментних препаратів і поліфенолів на колоїдну стійкість пива.
Представлены результаты исследований влияния ферментных препаратов и полифенолов на коллоидную стойкость пива.
The results of researches of influencing of enzymic preparations are resulted and polyphenols on colloid firmness of beer.
 
Date 2012-12-05T12:15:10Z
2012-12-05T12:15:10Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 34-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4115
 
Language other