Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива
Влияние полифенолов на коллоидную стойкость пива Influence of polyphenols on colloid firmness of beer |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Мацулевич, Н. Є. Кошевая, В. Н. Мацулевич, Н. Е. Koshova, V. Matsulevich, N. |
|
Subject |
ферменти
поліфеноли стійкість бродіння ферменты полифенолы стойкость брожение enzymes polyphenols firmness fermentation |
|
Description |
Наведені результати досліджень впливу ферментних препаратів і поліфенолів на колоїдну стійкість пива.
Представлены результаты исследований влияния ферментных препаратов и полифенолов на коллоидную стойкость пива. The results of researches of influencing of enzymic preparations are resulted and polyphenols on colloid firmness of beer. |
|
Date |
2012-12-05T12:15:10Z
2012-12-05T12:15:10Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 34-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4115 |
|
Language |
other
|
|