Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв
Использование нетрадиционного сырья для приготовления напитков Use of alternative raw materials for making beverages |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. |
|
Subject |
стевія
стевіозид імунітет стевия стевиозид иммунитет stevia stevioside immunity |
|
Description |
Екстракт стевії – стевіазид є біологічно активною добавкою(БАД) і ньому повністю відсутні калорії. Тому безалкогольний напій «Чайне диво» та інші напої виготовлені з використання стевії можуть бути рекомендовані не тільки для діабетиків, а й для людей, які ведуть здоровий спосіб життя.
Экстракт стевии - стевиазид является биологически активной добавкой (БАД) и нем полностью отсутствуют калории. Поэтому безалкогольный напиток «Чайное чудо» и другие напитки изготовлены из использования стевии могут быть рекомендованы не только для диабетиков, но и для людей, ведущих здоровый образ жизни. Stevia Extract - steviazyd a biologically active (BAA) and was completely absent calories. So soft drink "tea miracle" and other drinks made with the use of stevia can be recommended not only for diabetics, but for people who lead a healthy lifestyle. |
|
Date |
2012-12-05T12:32:22Z
2012-12-05T12:32:22Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Напитки. Технологии и инновации. - 2012. - № 1-2 (07). – С. 58-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4116 |
|
Language |
other
|
|