Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв
Использование нетрадиционного сырья для приготовления напитков
Use of alternative raw materials for making beverages
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
 
Subject стевія
стевіозид
імунітет
стевия
стевиозид
иммунитет
stevia
stevioside
immunity
 
Description Екстракт стевії – стевіазид є біологічно активною добавкою(БАД) і ньому повністю відсутні калорії. Тому безалкогольний напій «Чайне диво» та інші напої виготовлені з використання стевії можуть бути рекомендовані не тільки для діабетиків, а й для людей, які ведуть здоровий спосіб життя.
Экстракт стевии - стевиазид является биологически активной добавкой (БАД) и нем полностью отсутствуют калории. Поэтому безалкогольный напиток «Чайное чудо» и другие напитки изготовлены из использования стевии могут быть рекомендованы не только для диабетиков, но и для людей, ведущих здоровый образ жизни.
Stevia Extract - steviazyd a biologically active (BAA) and was completely absent calories. So soft drink "tea miracle" and other drinks made with the use of stevia can be recommended not only for diabetics, but for people who lead a healthy lifestyle.
 
Date 2012-12-05T12:32:22Z
2012-12-05T12:32:22Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Напитки. Технологии и инновации. - 2012. - № 1-2 (07). – С. 58-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4116
 
Language other