Запис Детальніше

Спосіб отримання концентрата «Солодовий» для виробництва безалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання концентрата «Солодовий» для виробництва безалкогольних напоїв
Способ получения концетрата «Солодовый» для производства безалкогольных напитков
A method of producing concentrates "malt" for production soft drinks
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Диченко, Л. В.
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
 
Subject Купаж, екстракт, концентрат, пастеризація, стійкість.
Купаж, экстракт, концентрат, пастеризация, стойкость.
Blend, extract, concentrate, pasteurization, resistance.
 
Description Використання: безалкогольна промисловість, виробництво концентратів для газованих напоїв. Суть винаходу: купажування концентрату квасного сусла, ячмінно-солодового екстракту і молочної кислоти.
Использование: безалкогольная промышленность, производство концетратов для газированных напитков. Сущность изобретения: купажирование концентрата квасного сусла, ячменно-солодового экстракта и молочной кислоты.
Use: nonalcoholic industry, Concentrates for soft drinks. The inventive blending kvass wort concentrate, barley-malt extract and lactic acid.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-05T12:42:40Z
2012-12-05T12:42:40Z
1993
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4117
 
Language other