Запис Детальніше

Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі
Особенности течения газонаполненного теста в цилиндрическом формовочном канале
Features of flow gas-filled dough in cylindrical forming channel
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Бодров, В. С.
Бодров, В. С.
Bodrov, V.
Кравченко, О. І.
Кравченко, А. И.
Kravchenko, O.
 
Subject критерії гідродинамічної подібності
Екструдування
газонаповнене тісто
циліндричний канал
епюра швидкості
критерии гидродинамического сходства
газонаполненное тесто
Эструдирования
цилиндрический канал
эпюра скорости
hydrodynamic similarity criteria
Extruding
gas-filled dough
cylindrical channel
curve flow
 
Description Запропонований спосіб розрихлення тістових заготовок передбачає екструдування тіста, наповненого вуглекислим газом. На створеній експериментальній установці отримані дані, які лягли в основу розрахунку епюри швидкості потоку газонаповненого тіста в залежності від вмісту газової фази.
На основі проведених експериментальних досліджень і отриманої епюри швидкості потоку в циліндричному каналі нами розраховані критерії гідродинамічної подібності для потоку газонаповненого дріжджового тіста.
Предложенный способ разрыхления тестовых заготовок предусматривает экструдирования теста, наполненного углекислым газом. На созданной экспериментальной установке полученные данные, которые легли в основу расчета эпюры скорости потока газонаполненного теста в зависимости от содержания газовой фазы.
На основе проведенных экспериментальных исследований и полученной эпюры скорости потока в цилиндрическом канале нами рассчитаны критерии гидродинамической подобия для потока газонаполненного дрожжевого теста.
The proposed method loosening dough pieces involves extruding dough filled with carbon dioxide. In an experimental setup findings that formed the basis for calculating curve flow gas-filled dough, depending on the content of the gas phase.
On the basis of experimental studies and received curve flow in a cylindrical channel we calculated the hydrodynamic similarity criteria for the flow of gas-filled dough.
 
Date 2012-12-06T09:15:54Z
2012-12-06T09:15:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Теличкун, Ю. С. Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, В. М. Таран, В. С. Бодров, О. І. Кравченко // Харчова промисловість. – 2012. – № 12.– С. 141–145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4138
 
Language other