Запис Детальніше

Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози
Исследование влияния магнитно-импульсной обработки на кристаллизацию сахарозы
The influence of magnetic-pulse treatment on the crystallization of sucrose
 
Creator Гречка, В. В.
Гулий, І. С.
Мірошников, О. М.
Гречка, В. В.
Гулый, И. С.
Мирошников, О. Н.
Hrechka, V.
Gulyy, I.
Miroshnikov, O.
 
Subject магнітно-імпульсна обробка
магнитно-импульсная обработка
magnetic pulse treatment
інтенсифікація процесу кристалізації цукру
интенсификация процесса кристаллизации сахара
intensification of the process of crystallization of sugar
 
Description Проведено дослідження процесу кристалізації цукрози із сиропів, що були попередньо обробленні магнітно-імпульсними полями. Доведена доцільність магнітно-імпульсної обробки для інтенсифікації процесу кристалізації цукрози.Проведено исследование процесса кристаллизации сахарозы из сиропов, которые были предварительно обработке магнитно-импульсными полями. Доказана целесообразность магнитно-импульсной обработки для интенсификации процесса кристаллизации сахарозы.A study of the crystallization of sucrose syrup, which were pre-processing pulse magnetic fields. The expediency of magnetic-pulse treatment to intensify the process of crystallization of sucrose.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-12-07T07:42:10Z
2012-12-07T07:42:10Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Гречка В. В. Дослідження впливу магнітно-імпульсної обробки на кристалізацію цукрози / В. В. Гречка, І. С. Гулий, О. М. Мірошников // Наук. праці УДУХТ.- 2001.- № 10 (спецвипуск).- Ч.1.- С. 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4154
 
Language other