Гідратація цукрози в присутності дипептидів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гідратація цукрози в присутності дипептидів
Гидратация сахарозы в присутствии дипептидов Hydration of sucrose in the presence of dipeptides |
|
Creator |
Подобій, О. В.
Мірошников, О. М. Подобий, Е. В. Мирошников, О. Н. Podobiy, O. Miroshnikov, O. |
|
Subject |
гідратація цукрози
гидратация сахарозы hydration sucrose дипептиди дипептиды dipeptides |
|
Description |
Досліджено вплив олігопептидів на процес гідратації цукрози в її розчинах з масовою часткою пептидів 10-12%. Концентрація розчину цукрози змінювалась в межах 40-64%. На підстава аналізу спектру комбінативного розсіювання запропонований механізм вплив дипептидів на гідратацію водних цукрових розчинів за рахунок ефекту «дальньої гідратації» у разі більшого гідрофобного залишку.Исследовано влияние олигопептидов на процесс гидратации сахарозы в ее растворах с массовой долей пептидов 10-12%. Концентрация раствора сахарозы изменений в пределах 40-64%. На основание анализа спектра комбинативной рассеяния предложен механизм влияние дипептидов на гидратацию водных сахарных растворов за счет эффекта «дальней гидратации» в случае большего гидрофобного остатка.The effect of oligopeptides on the process of hydration of sucrose in its solutions by weight peptides 10-12%. The concentration of sucrose varied within 40-64%. Based on the analysis of the spectrum kombinatyvnoho scattering mechanism proposed dipeptides effect on hydration water sugar solution by the effect of "long-range hydration" in the case of larger hydrophobic residue.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-07T07:49:29Z
2012-12-07T07:49:29Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Подобій О. В., Мірошников О.М. Гідратація цукрози в присутності дипептидів//Матеріали IV Міжнар.наук.-практ. Конф. – 2008. – С. 83-86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157 |
|
Language |
other
|
|