Запис Детальніше

Гідратація цукрози в присутності дипептидів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гідратація цукрози в присутності дипептидів
Гидратация сахарозы в присутствии дипептидов
Hydration of sucrose in the presence of dipeptides
 
Creator Подобій, О. В.
Мірошников, О. М.
Подобий, Е. В.
Мирошников, О. Н.
Podobiy, O.
Miroshnikov, O.
 
Subject гідратація цукрози
гидратация сахарозы
hydration sucrose
дипептиди
дипептиды
dipeptides
 
Description Досліджено вплив олігопептидів на процес гідратації цукрози в її розчинах з масовою часткою пептидів 10-12%. Концентрація розчину цукрози змінювалась в межах 40-64%. На підстава аналізу спектру комбінативного розсіювання запропонований механізм вплив дипептидів на гідратацію водних цукрових розчинів за рахунок ефекту «дальньої гідратації» у разі більшого гідрофобного залишку.Исследовано влияние олигопептидов на процесс гидратации сахарозы в ее растворах с массовой долей пептидов 10-12%. Концентрация раствора сахарозы изменений в пределах 40-64%. На основание анализа спектра комбинативной рассеяния предложен механизм влияние дипептидов на гидратацию водных сахарных растворов за счет эффекта «дальней гидратации» в случае большего гидрофобного остатка.The effect of oligopeptides on the process of hydration of sucrose in its solutions by weight peptides 10-12%. The concentration of sucrose varied within 40-64%. Based on the analysis of the spectrum kombinatyvnoho scattering mechanism proposed dipeptides effect on hydration water sugar solution by the effect of "long-range hydration" in the case of larger hydrophobic residue.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-07T07:49:29Z
2012-12-07T07:49:29Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Подобій О. В., Мірошников О.М. Гідратація цукрози в присутності дипептидів//Матеріали IV Міжнар.наук.-практ. Конф. – 2008. – С. 83-86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157
 
Language other