Запис Детальніше

Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози
Исследования структурных изменений в водных растворах сахарозы
Investigation of structural changes in aqueous solutions of sucrose
 
Creator Гречка, В. В.
Бобрівник, Л. Д.
Гулий, І. С.
Климович, В. М.
Мірошников, О. М.
Гречка, В. В.
Бобровник, Л. Д.
Гулый, И. С.
Климович, В. М.
Мирошников, О. Н.
Hrechka, V.
Bobrivnyk, L.
Gulyy, I.
Klimovich, V.
Miroshnikov, O.
 
Subject Міжмолекулярні взаємодії в розчинах цукрози, спектральний аналіз розчинів цукрози, квантово-механічні розрахунки конформацій цукрози.
Межмолекулярные взаимодействия в растворах сахарозы, спектральный анализ растворов сахарозы, квантово-механические расчеты конформаций сахарозы.
Intermolecular interactions in solutions of sucrose, spectral analysis of solutions of sucrose, quantum-mechanical calculations of conformations of sucrose.
 
Description Проведено аналіз міжмолекулярних взаємодій у розчинах цукрози різної концентрації. Спектрально оцінено міцність водневих зв’язків в системі цукроза-вода. На основі спектрального аналізу і квантово-механічних розрахунків доведено, що перед тим, як викристалізуватись, цукроза вже має конформацію близьку до кристалічної. Доведено утворення асоціативних структур при збільшені концентрації цукрози, починаючи з 50 %.Проведен анализ межмолекулярных взаимодействий в растворах сахарозы разной концентрации. Спектрально оценено прочность водородных связей в системе сахароза-вода. На основе спектрального анализа и квантово-механических расчетов доказано, что перед тем, как выкристаллизоваться, сахароза уже имеет конформацию близкую к кристаллической. Доказано образование ассоциативных структур при увеличении концентрации сахарозы, начиная с 50%.The analysis of intermolecular interactions in sucrose solutions of various concentrations. Spectral estimated strength of hydrogen bonds in the system sucrose-water. Based on spectral analysis and quantum-mechanical calculations proved that before vykrystalizuvatys, sucrose has a conformation close to the crystal. Proved the formation of associative structures with increased concentration of sucrose, ranging from 50%.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-07T07:59:12Z
2012-12-07T07:59:12Z
1999
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4158
 
Language other