Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози
Исследования структурных изменений в водных растворах сахарозы Investigation of structural changes in aqueous solutions of sucrose |
|
Creator |
Гречка, В. В.
Бобрівник, Л. Д. Гулий, І. С. Климович, В. М. Мірошников, О. М. Гречка, В. В. Бобровник, Л. Д. Гулый, И. С. Климович, В. М. Мирошников, О. Н. Hrechka, V. Bobrivnyk, L. Gulyy, I. Klimovich, V. Miroshnikov, O. |
|
Subject |
Міжмолекулярні взаємодії в розчинах цукрози, спектральний аналіз розчинів цукрози, квантово-механічні розрахунки конформацій цукрози.
Межмолекулярные взаимодействия в растворах сахарозы, спектральный анализ растворов сахарозы, квантово-механические расчеты конформаций сахарозы. Intermolecular interactions in solutions of sucrose, spectral analysis of solutions of sucrose, quantum-mechanical calculations of conformations of sucrose. |
|
Description |
Проведено аналіз міжмолекулярних взаємодій у розчинах цукрози різної концентрації. Спектрально оцінено міцність водневих зв’язків в системі цукроза-вода. На основі спектрального аналізу і квантово-механічних розрахунків доведено, що перед тим, як викристалізуватись, цукроза вже має конформацію близьку до кристалічної. Доведено утворення асоціативних структур при збільшені концентрації цукрози, починаючи з 50 %.Проведен анализ межмолекулярных взаимодействий в растворах сахарозы разной концентрации. Спектрально оценено прочность водородных связей в системе сахароза-вода. На основе спектрального анализа и квантово-механических расчетов доказано, что перед тем, как выкристаллизоваться, сахароза уже имеет конформацию близкую к кристаллической. Доказано образование ассоциативных структур при увеличении концентрации сахарозы, начиная с 50%.The analysis of intermolecular interactions in sucrose solutions of various concentrations. Spectral estimated strength of hydrogen bonds in the system sucrose-water. Based on spectral analysis and quantum-mechanical calculations proved that before vykrystalizuvatys, sucrose has a conformation close to the crystal. Proved the formation of associative structures with increased concentration of sucrose, ranging from 50%.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-07T07:59:12Z
2012-12-07T07:59:12Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4158
|
|
Language |
other
|
|