Запис Детальніше

Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози
Исследование влияния добавок трет-бутанола на процесс гидратации сахарозы
The influence of additives tert-butanol on the process of hydration of sucrose
 
Creator Подобій, О. В.
Мірошников, О. М.
Подобий, Е. В.
Мирошников, О. Н.
Podobiy, O.
Miroshnikov, O.
 
Subject вплив неелектролітів на гідратацію цукрози
влияние неэлектролитов на гидратацию сахарозы
effect on the hydration of nonelectrolytes sucrose
низькотемпературна диференціюючи скануючи калориметрія
низкотемпературная дифференцируя сканируя калориметрия
low-temperature scanning calorimetry differentiating
 
Description Досліджено процес гідратації цукрози в присутності добавок неелектролітів. За допомогою диференційного методу аналізу, зокрема низькотемпературної диференційної скануючої калориметрії, зафіксовані фізико-хімічні зміни, що відбуваються з водою в процесах охолодження та нагрівання розчину цукрози. Обговорений механізм впливу взаємодіючих компонентів на їх реакційну здатність та механізм впливу середовища на внутрішньо- та міжмолекулярні взаємодії в досліджуваних системах. Исследован процесс гидратации сахарозы в присутствии добавок неэлектролитов. С помощью дифференциального метода анализа, в частности низкотемпературной дифференциальной сканирующей калориметрии, зафиксированы физико-химические изменения, происходящие с водой в процессах охлаждения и нагрева раствора сахарозы. Обсужден механизм влияния взаимодействующих компонентов на их реакционную способность и механизм воздействия среды на внутри-и межмолекулярные взаимодействия в исследуемых системах.The process of hydration of sucrose in the presence of additives nonelectrolytes. With the differential method of analysis, including low differential scanning calorimetry, recorded physical and chemical changes that occur with water during cooling and heating sucrose solution. The mechanism of the influence of interacting components in their reactivity and mechanism of the influence of environment on intra-and intermolecular interactions in the studied systems.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-07T08:18:48Z
2012-12-07T08:18:48Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Подобій, О. В. Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // 7 міжнар. наук.-практ. конф.– 2001. - С. 62-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4160
 
Language other