Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози
Исследование влияния добавок трет-бутанола на процесс гидратации сахарозы The influence of additives tert-butanol on the process of hydration of sucrose |
|
Creator |
Подобій, О. В.
Мірошников, О. М. Подобий, Е. В. Мирошников, О. Н. Podobiy, O. Miroshnikov, O. |
|
Subject |
вплив неелектролітів на гідратацію цукрози
влияние неэлектролитов на гидратацию сахарозы effect on the hydration of nonelectrolytes sucrose низькотемпературна диференціюючи скануючи калориметрія низкотемпературная дифференцируя сканируя калориметрия low-temperature scanning calorimetry differentiating |
|
Description |
Досліджено процес гідратації цукрози в присутності добавок неелектролітів. За допомогою диференційного методу аналізу, зокрема низькотемпературної диференційної скануючої калориметрії, зафіксовані фізико-хімічні зміни, що відбуваються з водою в процесах охолодження та нагрівання розчину цукрози. Обговорений механізм впливу взаємодіючих компонентів на їх реакційну здатність та механізм впливу середовища на внутрішньо- та міжмолекулярні взаємодії в досліджуваних системах. Исследован процесс гидратации сахарозы в присутствии добавок неэлектролитов. С помощью дифференциального метода анализа, в частности низкотемпературной дифференциальной сканирующей калориметрии, зафиксированы физико-химические изменения, происходящие с водой в процессах охлаждения и нагрева раствора сахарозы. Обсужден механизм влияния взаимодействующих компонентов на их реакционную способность и механизм воздействия среды на внутри-и межмолекулярные взаимодействия в исследуемых системах.The process of hydration of sucrose in the presence of additives nonelectrolytes. With the differential method of analysis, including low differential scanning calorimetry, recorded physical and chemical changes that occur with water during cooling and heating sucrose solution. The mechanism of the influence of interacting components in their reactivity and mechanism of the influence of environment on intra-and intermolecular interactions in the studied systems.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-07T08:18:48Z
2012-12-07T08:18:48Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Подобій, О. В. Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // 7 міжнар. наук.-практ. конф.– 2001. - С. 62-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4160 |
|
Language |
other
|
|