Запис Детальніше

Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
Перспективы использования природных адсорбентов Украине в технологиях пищевых продуктов
Prospects for the use of natural adsorbents Ukraine in Food Technology
 
Creator Стеценко, Н. О.
Мірошников, О. М.
Манк, В. В.
Подобій, О. В.
Стеценко, Н. О.
Мирошников, О. Н.
Манк, В. В.
Подобей, Е. В.
Stecenko, N.
Miroshnikov, O.
Mank, V.
Podobiy, O.
 
Subject Природні адсорбенти, харчові продукти.
Природные адсорбенты, пищевые продукты.
Natural adsorbents, food.
 
Description На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами.На основе проведенных исследований определения оптимальных параметров для процесса адсорбционного удаления красящих веществ природными дисперсными минералами.Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-07T08:39:06Z
2012-12-07T08:39:06Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4161
 
Language other