Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання природних адсорбентів України в технологіях харчових продуктів
Перспективы использования природных адсорбентов Украине в технологиях пищевых продуктов Prospects for the use of natural adsorbents Ukraine in Food Technology |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Мірошников, О. М. Манк, В. В. Подобій, О. В. Стеценко, Н. О. Мирошников, О. Н. Манк, В. В. Подобей, Е. В. Stecenko, N. Miroshnikov, O. Mank, V. Podobiy, O. |
|
Subject |
Природні адсорбенти, харчові продукти.
Природные адсорбенты, пищевые продукты. Natural adsorbents, food. |
|
Description |
На основі проведених досліджень визначення оптимальних параметрів для процесу адсорбційного видалення барвних речовин природними дисперсними мінералами.На основе проведенных исследований определения оптимальных параметров для процесса адсорбционного удаления красящих веществ природными дисперсными минералами.Based on the investigations determine the optimal parameters for the process of adsorption removal of natural coloring agents dispersed minerals.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-07T08:39:06Z
2012-12-07T08:39:06Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4161
|
|
Language |
other
|
|