Запис Детальніше

Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози
Влияние магнитно-импульсного обработки на реалогични свойства водных растворов сахарозы
Effect of magnetic pulse treatment on realohichni properties of aqueous solutions of sucrose
 
Creator Гречка, В. В.
Мірошников, О. М.
Гречка, В. В.
Мирошников, О. Н.
Hrechka, V.
Miroshnikov, O.
 
Subject магнітно-імпульсна обробка
структура розчинів цукрози
магнитно-импульсная обработка
структура растворов сахарозы
magnetic pulse treatment
the structure of solutions of sucrose
 
Description Досліджено вплив магнітно-імпульсної обробки на структуру водних розчинів цукрози. Внаслідок дії цієї обробки встановлена дегідратація молекул цукрози, що приводить до зменшення густини та в’язкості розчинів. Даний ефект може бути використаний для покращення процесів кристалізації цукру.Исследовано влияние магнитно-импульсной обработки на структуру водных растворов сахарозы. В результате действия этой обработки установлена дегидратация молекул сахарозы, что приводит к уменьшению плотности и вязкости растворов. Данный эффект может быть использован для улучшения процессов кристаллизации сахара.The influence of magnetic-pulse treatment on the structure of aqueous solutions of sucrose. As a result of this processing is installed dehydration of sucrose molecules, leading to a decrease in the density and viscosity solutions. This effect can be used to improve the processes of crystallization of sugar.
 
Date 2012-12-07T09:40:52Z
2012-12-07T09:40:52Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Гречка, В. В. Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози / В. В. Гречка, О. М. Мірошников // Veda a technologie: kro k do b u doucnosti. - 2008. - С. 81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4169
 
Language other