Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію
Безглютеновые маффины для больных целиакией Muffin gluten-free flour fof patients with celiac disease |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Лазоренко, Н. П. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. |
|
Subject |
безглютенове борошно
безглютеновая мука gluten-free flour маффіни целіакія фруктоза маффины целиакия фруктоза muffin celiac disease fructose |
|
Description |
Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблено технологію маффінів для хворих на целіакію. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгредієнтів, що дало можливість отримати тісто і готові маффіни з якісними технологічними показниками. Проведены теоретические и экспериментальные исследования, на основе которых разработана технология маффинов для больных целиакией. На основе проведенных исследований определили оптимальное соотношение основных сырьевых рецептурных ингредиентов, что позволило получить тесто и готовые маффины с качественными технологическими показателями. There are lead theoretical and experimental studies on which a technology muffin for patients with celiac disease. On the basis of the studies were optimal mix of basic raw ingredients are, making it possible to get dough and ready muffin quality of technological parameters. |
|
Date |
2012-12-10T09:14:22Z
2012-12-10T09:14:22Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович А. М. Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Ukrainian Food Journal, 2012. - № 1. - С. 61-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4179 |
|
Language |
uk_UK
|
|