Запис Детальніше

Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію
Безглютеновые маффины для больных целиакией
Muffin gluten-free flour fof patients with celiac disease
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject безглютенове борошно
безглютеновая мука
gluten-free flour
маффіни
целіакія
фруктоза
маффины
целиакия
фруктоза
muffin
celiac disease
fructose
 
Description Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблено технологію маффінів для хворих на целіакію. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгредієнтів, що дало можливість отримати тісто і
готові маффіни з якісними технологічними показниками.
Проведены теоретические и экспериментальные исследования, на основе которых разработана технология маффинов для больных целиакией. На основе проведенных исследований определили оптимальное соотношение основных сырьевых рецептурных ингредиентов, что позволило получить тесто и готовые маффины с качественными технологическими показателями.
There are lead theoretical and experimental studies on which a technology muffin for patients with celiac disease. On the basis of the studies were optimal mix of basic raw ingredients are, making it possible to get dough and ready muffin quality of technological parameters.
 
Date 2012-12-10T09:14:22Z
2012-12-10T09:14:22Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дорохович А. М. Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Ukrainian Food Journal, 2012. - № 1. - С. 61-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4179
 
Language uk_UK