Запис Детальніше

Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
Усовершенствование технологии маршмелоу на фруктозе с использованием плодово-ягодного сырья для заведений ресторанного хозяйства
Improvement of marshmallow technology on fructose with using fruitraw material for restaurants
 
Creator Коваленко, О. І.
Коваленко, О. И.
Kovalenko, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
 
Subject Маршмелоу, топінамбур, фруктоза, фруктові соки, цукровий діабет, заклад ресторанного господарства.
Маршмелоу, топинамбур, фруктоза, фруктовые соки, сахарный диабет, заведения ресторанного хозяйства.
Marshmallow, topinambour, fructose, fruit juices, diabetes, restaurants.
 
Description В роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності.
Доказано возможность рационального использования натурального сахарозаменителя фруктозы в технологии маршмелоу. Предложено использование нетрадиционного сырья - порошка топинамбура и фруктовых соков, с целью повышения биологической и пищевой ценности.
The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed.
 
Date 2012-12-10T09:15:15Z
2012-12-10T09:15:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ukrainian Food Journal
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4180
 
Language uk_UK
 
Relation № 2;С. 62-67