Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства
Усовершенствование технологии маршмелоу на фруктозе с использованием плодово-ягодного сырья для заведений ресторанного хозяйства Improvement of marshmallow technology on fructose with using fruitraw material for restaurants |
|
Creator |
Коваленко, О. І.
Коваленко, О. И. Kovalenko, O. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Шаран, Л. О. Шаран, Л. А. Sharan, L. |
|
Subject |
Маршмелоу, топінамбур, фруктоза, фруктові соки, цукровий діабет, заклад ресторанного господарства.
Маршмелоу, топинамбур, фруктоза, фруктовые соки, сахарный диабет, заведения ресторанного хозяйства. Marshmallow, topinambour, fructose, fruit juices, diabetes, restaurants. |
|
Description |
В роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності. Доказано возможность рационального использования натурального сахарозаменителя фруктозы в технологии маршмелоу. Предложено использование нетрадиционного сырья - порошка топинамбура и фруктовых соков, с целью повышения биологической и пищевой ценности. The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed. |
|
Date |
2012-12-10T09:15:15Z
2012-12-10T09:15:15Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ukrainian Food Journal
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4180 |
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 2;С. 62-67
|
|