Использование семян льна в технологии соусов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование семян льна в технологии соусов
Використання насіння льону в технології соусів Using flax seeds in technology of sauces |
|
Creator |
Павлюченко, О. С.
Павлюченко, Е. С. Pavliuchenko, O. Бондар, Н. П. Бондар, Н. П. Bondar, N. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. |
|
Subject |
насіння льону
борошно з насіння льону загущувач соус семена льна мука из семян льна загуститель соус flax seeds flax seed flour thickener sauce |
|
Description |
У статті представлено результати дослідження використання борошна з насіння льону в якості загущувача та структуроутворювача замість пшеничного борошна у технологіях соусів для закладів ресторанного господарства. В статье представлены результаты исследования использования муки из семян льна в качестве загустителя и структурообразователя вместо пшеничной муки в технологиях соусов для заведений ресторанного хозяйства. The paper presents the investigation results of using flax seed flour as a thickener and structure agent instead of wheat flour in sauce technologies for restaurants.
|
|
Date |
2012-12-10T09:16:36Z
2012-12-10T09:16:36Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Павлюченко, Е. С. Использование семян льна в технологии соусов / Е. С. Павлюченко, Н. П. Бондар, Е. М. Усатюк // Сб. Юбилейной Х науч.-практ. конф. с международным участием «Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты». - 2012. - С. 210-212.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183 |
|
Language |
other
|
|