Запис Детальніше

Использование семян льна в технологии соусов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование семян льна в технологии соусов
Використання насіння льону в технології соусів
Using flax seeds in technology of sauces
 
Creator Павлюченко, О. С.
Павлюченко, Е. С.
Pavliuchenko, O.
Бондар, Н. П.
Бондар, Н. П.
Bondar, N.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
 
Subject насіння льону
борошно з насіння льону
загущувач
соус
семена льна
мука из семян льна
загуститель
соус
flax seeds
flax seed flour
thickener
sauce
 
Description У статті представлено результати дослідження використання борошна з насіння льону в якості загущувача та структуроутворювача замість пшеничного борошна у технологіях соусів для закладів ресторанного господарства. В статье представлены результаты исследования использования муки из семян льна в качестве загустителя и структурообразователя вместо пшеничной муки в технологиях соусов для заведений ресторанного хозяйства. The paper presents the investigation results of using flax seed flour as a thickener and structure agent instead of wheat flour in sauce technologies for restaurants.
 
Date 2012-12-10T09:16:36Z
2012-12-10T09:16:36Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Павлюченко, Е. С. Использование семян льна в технологии соусов / Е. С. Павлюченко, Н. П. Бондар, Е. М. Усатюк // Сб. Юбилейной Х науч.-практ. конф. с международным участием «Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты». - 2012. - С. 210-212.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183
 
Language other