Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого орехаВплив
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого орехаВплив
НВЧ-обробки на жирно-кислотний склад олії волоського горіху Effect of microwave processing on fatty oil composition of walnut oil |
|
Creator |
Усатюк, С. И.
Усатюк, С. І. Usatyuk, S. Королюк, Т. А. Королюк, Т. А. Korolyk, T. Дербугова, Г. Л. Дербугова, Г. Л. Derbygova, H. Заец, Е. Р. Заєць, Є. Р. Zaiets, E. |
|
Subject |
НВЧ-оброблення
жирно-кислотний склад олія грецького горіху СВЧ-обработка жирно-кислотный состав масло грецкого ореха Microwave processing fatty acid composition oil walnut |
|
Description |
В статье представлены результаты исследования влияния СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав и пищевую ценность масла грецкого ореха.У статті представлено результати дослідження впливу НВЧ-оброблення на жирно-кислотний склад і харчову цінність олії грецького горіху. The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on fatty acid composition and nutritional value of walnut oil.
|
|
Date |
2012-12-10T09:19:32Z
2012-12-10T09:19:32Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Усатюк, С. И. Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого ореха / С. И. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Е. Р. Заец // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х научно-практическая конференция с международным участием. - 2012. - С. 270-272.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4185 |
|
Language |
other
|
|