Запис Детальніше

Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого орехаВплив

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого орехаВплив
НВЧ-обробки на жирно-кислотний склад олії волоського горіху
Effect of microwave processing on fatty oil composition of walnut oil
 
Creator Усатюк, С. И.
Усатюк, С. І.
Usatyuk, S.
Королюк, Т. А.
Королюк, Т. А.
Korolyk, T.
Дербугова, Г. Л.
Дербугова, Г. Л.
Derbygova, H.
Заец, Е. Р.
Заєць, Є. Р.
Zaiets, E.
 
Subject НВЧ-оброблення
жирно-кислотний склад
олія грецького горіху
СВЧ-обработка
жирно-кислотный состав
масло грецкого ореха
Microwave processing
fatty acid composition
oil walnut
 
Description В статье представлены результаты исследования влияния СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав и пищевую ценность масла грецкого ореха.У статті представлено результати дослідження впливу НВЧ-оброблення на жирно-кислотний склад і харчову цінність олії грецького горіху. The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on fatty acid composition and nutritional value of walnut oil.
 
Date 2012-12-10T09:19:32Z
2012-12-10T09:19:32Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Усатюк, С. И. Влияние СВЧ-обработки на жирно-кислотный состав масла грецкого ореха / С. И. Усатюк, Т. А. Королюк, Г. Л. Дербугова, Е. Р. Заец // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Х научно-практическая конференция с международным участием. - 2012. - С. 270-272.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4185
 
Language other