Запис Детальніше

Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту
Интенсификация процесса кристаллизации охлаждением сахарного утфеля последнего продукта
Intensification of the last product sugar massecuite crystallization process by cooling
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Картава, М. М.
Картава, М. М.
Kartava, M.
 
Subject кристалізація
цукровий утфель
межкрістальний розчин
розкачка
мішалка-кристалізатор
проміжний нагрів
кристаллизация
сахарный утфель
межкристальный раствор
раскачка
мешалка-кристаллизатор
промежуточный нагрев
crystallization
sugar massecuite
syrup
dilution
mixer-crystallizer
the intermediate heat
 
Description У статті наведені результати лабораторних, промислових і обчислювальних експериментів режимів роботи станцій кристалізації цукрового утфелю останнього продукту. Дано рекомендації промисловості з раціонального ведення процесу кристалізації.
В статье приведены результаты лабораторных, промышленных и вычислительных экспериментов режимов работы станций кристаллизации сахарного утфеля последнего продукта. Даны рекомендации промышленности по рациональному ведению процесса кристаллизации.
The paper presents the results of laboratory, industrial and computing experiments modes stations crystallization of last product sugar massecuite. Made recommendations for the industry on the rational management of industrial crystallization process.
 
Date 2012-12-10T08:56:36Z
2012-12-10T08:56:36Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Мирончук, В. Г. Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Картава // Наукові нотатки : міжвузівський збірник. – Луцьк, 2012. – Випуск 39. - С. 111–117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4177
 
Language other