Інтенсифікація соління мяса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація соління мяса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
Интенсификация соления мяса в кусках и разработка новой конструкции реодинамического массажера Intensification salting meat in pieces and development of new design reodynamic massager |
|
Creator |
Гуць, В. С.
Гуць, В. С. Guts, V. Коваль, О. А. Коваль, О. А. Koval, O. |
|
Subject |
Високоамплітудні віброплатформи, насичення м’яса розсолом, реодинамічний масажер.
Высокоамплитудные виброплатформы, насыщение мяса рассолом, реодинамический массажер. Of high-vibration, saturated brine meat, reodynamic massager. |
|
Description |
М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
Мясо в кусках загружают в передвижной контейнер. Он подключается к вакуумной системе и устанавливается на виброплатформу. Новизна заключается в применении глубокого вакуума, когда солевой раствор начинает кипеть и специальные режимы высокоамплитудной вибрации. Meat in pieces loaded into a mobile container. It connects to the vacuum system and installed on vibroplatformu. New is a deep vacuum when saline solution begins to boil and special high amplitude vibration modes. |
|
Publisher |
Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ
|
|
Date |
2012-12-10T10:11:47Z
2012-12-10T10:11:47Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4187
|
|
Language |
other
|
|