Запис Детальніше

Інтенсифікація соління мяса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація соління мяса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
Интенсификация соления мяса в кусках и разработка новой конструкции реодинамического массажера
Intensification salting meat in pieces and development of new design reodynamic massager
 
Creator Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
 
Subject Високоамплітудні віброплатформи, насичення м’яса розсолом, реодинамічний масажер.
Высокоамплитудные виброплатформы, насыщение мяса рассолом, реодинамический массажер.
Of high-vibration, saturated brine meat, reodynamic massager.
 
Description М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
Мясо в кусках загружают в передвижной контейнер. Он подключается к вакуумной системе и устанавливается на виброплатформу. Новизна заключается в применении глубокого вакуума, когда солевой раствор начинает кипеть и специальные режимы высокоамплитудной вибрации.
Meat in pieces loaded into a mobile container. It connects to the vacuum system and installed on vibroplatformu. New is a deep vacuum when saline solution begins to boil and special high amplitude vibration modes.
 
Publisher Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ
 
Date 2012-12-10T10:11:47Z
2012-12-10T10:11:47Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4187
 
Language other