Запис Детальніше

EMERECU – темпусівський грант створення електронного мультимедійного ресурсного центру навчальних матеріалів для України

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Глибовець, Микола
Глибовец, Николай
Glybovets, Mykola
Бублик, Володимир
Бублик, Владимир
Boublik, Volodymyr
 
Date 2012-12-11T09:13:29Z
2012-12-11T09:13:29Z
2006
 
Identifier Глибовець М. М. EMERECU – темпусівський грант створення електронного мультимедійного ресурсного центру навчальних матеріалів для України / Глибовець М. М., Бублик В. В. // Наукові праці Миколаївського державного гуманітарного університету ім. Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія". - Миколаїв : Видавництво МФ НаУКМА, 2006. - Т. 46, вип. 33. - С. 194-195.
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/1862
 
Description Що собою представляє EMERECU? Це відкрита система для збереження навчальних матеріалів у найбільш розповсюджених форматах. Вона може бути використана і як єдина система організації навчання та управління в традиційній очній системі навчання. Система містить онлайнову навчальну платформу та ресурсний депозитарій, який використовує стандарти LTSC, IMS, SCORM. Використані найновіші технології для запису і трансляції лекцій дозволяють синхронізацію з матеріалами презентації та дуже невибагливі до апаратного забезпечення.
 
Language ua
 
Subject EMERECU
освіта
education
 
Title EMERECU – темпусівський грант створення електронного мультимедійного ресурсного центру навчальних матеріалів для України
 
Type Article
 
Relation Наукові праці Миколаївського державного гуманітарного університету ім. Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія". - Миколаїв : Видавництво МФ НаУКМА, 2006. - Т. 46, вип. 33.