Запис Детальніше

Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста
Определение параметра нелинейности реологических уравнений при описании процесса перемешивания хлебного теста
Determination parameter of non-linearity of reological equalizations at description of process of interfusion of panary dough
 
Creator Литовченко, І. М.
Литовченко, И. М.
Litovchenko, I.
Шпак, М. С.
Шпак, М. С.
Shpak, M.
 
Subject хлібопекарське виробництво
в’язкість
швидкість зсуву
хлебопекарное производство
вязкость
скорость сдвига
bread production
viscidity
speed of change
 
Description Визначено параметр нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста. Досліджено зміну в’язкості в процесі замісу.
Определен параметр нелинейности реологических уравнений при описании процесса перемешивания хлебного теста. Исследовано изменение вязкости в процессе замеса.
Certainly parameter of non-linearity of geological equalizations at description of process of interfusion of panary dough. Investigational change of viscidity in the process of premix.
 
Date 2012-12-11T07:28:09Z
2012-12-11T07:28:09Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Литовченко, І. М. Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // НУХТ. – 2010. - С. 85-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4198
 
Language other