Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста
Определение параметра нелинейности реологических уравнений при описании процесса перемешивания хлебного теста Determination parameter of non-linearity of reological equalizations at description of process of interfusion of panary dough |
|
Creator |
Литовченко, І. М.
Литовченко, И. М. Litovchenko, I. Шпак, М. С. Шпак, М. С. Shpak, M. |
|
Subject |
хлібопекарське виробництво
в’язкість швидкість зсуву хлебопекарное производство вязкость скорость сдвига bread production viscidity speed of change |
|
Description |
Визначено параметр нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста. Досліджено зміну в’язкості в процесі замісу. Определен параметр нелинейности реологических уравнений при описании процесса перемешивания хлебного теста. Исследовано изменение вязкости в процессе замеса. Certainly parameter of non-linearity of geological equalizations at description of process of interfusion of panary dough. Investigational change of viscidity in the process of premix. |
|
Date |
2012-12-11T07:28:09Z
2012-12-11T07:28:09Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литовченко, І. М. Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // НУХТ. – 2010. - С. 85-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4198 |
|
Language |
other
|
|