Запис Детальніше

Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
Определение рациональных параметров первичного смешивания компонентов в тестомесильной машинах
Definition of rational parameters of the primary mixing of components in dough mixing machines
 
Creator Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н.
Litovchenko, I.
Шпак, М. С.
Шпак, М. С.
Shpak, M.
 
Subject тістомісильні машини
комп’ютерні технології
концентрація
якість
тестомесильные машины
компьютерные технологии
концентрация
качество
dough mixing machine
computer technology
concentration and quality
 
Description Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі.
Исследовано процесс первичного смешивания компонентов в тестомесильных машинах с помощью компьютерных технологий. Проанализировано качество замеса в месильном объеме.
The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume.
 
Date 2012-12-11T07:30:20Z
2012-12-11T07:30:20Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - №7. - С. 49-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4199
 
Language other