Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
Определение рациональных параметров первичного смешивания компонентов в тестомесильной машинах Definition of rational parameters of the primary mixing of components in dough mixing machines |
|
Creator |
Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н. Litovchenko, I. Шпак, М. С. Шпак, М. С. Shpak, M. |
|
Subject |
тістомісильні машини
комп’ютерні технології концентрація якість тестомесильные машины компьютерные технологии концентрация качество dough mixing machine computer technology concentration and quality |
|
Description |
Досліджено процес первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах за допомогою комп’ютерних технологій. Проаналізовано якість замісу в місильному об’ємі. Исследовано процесс первичного смешивания компонентов в тестомесильных машинах с помощью компьютерных технологий. Проанализировано качество замеса в месильном объеме. The process of primary mixing of components in dough mixing machines with the help of computer technologies. Analyzed the quality of the batch in knead volume. |
|
Date |
2012-12-11T07:30:20Z
2012-12-11T07:30:20Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Литовченко, І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Харчова промисловість. - 2008. - №7. - С. 49-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4199 |
|
Language |
other
|
|