Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів
Подходы к автоматического управления качеством хлебобулочных изделий Approaches to the automatic control of quality bakery products |
|
Creator |
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В. Elperin, I. Швед, С. М. Швед, С. Н. Shved, S. |
|
Subject |
Хлібопекарське підприємство, борошно, якіть, автоматичне управління.
Хлебопекарное предприятие, мука, качество, автоматическое управление. Bakeries, flour, quality, automatic control. |
|
Description |
Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які вплитвають на якість готового продукту. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних процесів. Приведены основные качественные характеристики муки и параметры технологических процессов, вплитвають на качество готового продукта. Рассмотрена необходимость прогнозирования результатов выполнения основных технологических процессов. The basic qualitative characteristics of flour and technological parameters that vplytvayut the quality of the finished product. The necessity of forecasting results of core processes.
|
|
Publisher |
Автоматика та інформаційно-вимірювальна техніка
|
|
Date |
2012-12-13T09:26:15Z
2012-12-13T09:26:15Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4282
|
|
Language |
uk_UK
|
|