Запис Детальніше

Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів
Подходы к автоматического управления качеством хлебобулочных изделий
Approaches to the automatic control of quality bakery products
 
Creator Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
Швед, С. М.
Швед, С. Н.
Shved, S.
 
Subject Хлібопекарське підприємство, борошно, якіть, автоматичне управління.
Хлебопекарное предприятие, мука, качество, автоматическое управление.
Bakeries, flour, quality, automatic control.
 
Description Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які вплитвають на якість готового продукту. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних процесів. Приведены основные качественные характеристики муки и параметры технологических процессов, вплитвають на качество готового продукта. Рассмотрена необходимость прогнозирования результатов выполнения основных технологических процессов. The basic qualitative characteristics of flour and technological parameters that vplytvayut the quality of the finished product. The necessity of forecasting results of core processes.
 
Publisher Автоматика та інформаційно-вимірювальна техніка
 
Date 2012-12-13T09:26:15Z
2012-12-13T09:26:15Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4282
 
Language uk_UK