Запис Детальніше

Зміни хімічного складу солоду при його ферментації

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни хімічного складу солоду при його ферментації
Изменения химического состава солода при его ферментации
Changes in chemical composition of malt at its fermentation
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Потапенко, С. І.
Потапенко, С. И.
Potapenko, S.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Безсмертна, Л. О.
Безсмертная, Л. А.
Bezsmertna, L.
 
Subject Ячмінь, зерно, солод, процес, пророщування, ферментація, гідроліз, ферменти, біологічно активні речовини.
Ячмень, зерно, солод, процесс, проращивания, ферментация, гидролиз, ферменты, биологически активные вещества.
Barley, grain, malt, process, germination, fermentation, hydrolysis, enzymes, biologically active substances.
 
Description Досліджено зміни хімічного складу при ферментації свіжопророщеного ячмінного, вівсяного, кукурудзяного і пшеничного солоду. Встановлено, що в результаті 3-х добової ферментації вміст цукрів збільшується на 50…80%, амінокислот – в 1,5…2, кислотність – в 1,3…2,0, кольоровість – в 2…4 рази в залежності від злаку. При цьому найбільші зміни складу мають місце після першого дня ферментації.Исследованы изменения химического состава при ферментации свижопроращеного ячменного, овсяной, кукурузной и пшеничного солода. Установлено, что в результате 3-х суточной ферментации содержание сахаров увеличивается на 50…80%, аминокислот – в 1,5...2, кислотность – в 1,3...2,0, цветность – в 2...4 раза в зависимости от злака. При этом наибольшие изменения состава имеют место после первого дня ферментациию.The changes in the chemical composition of the fermentation svizhoproroschenoho barley, oats, corn and wheat malt. Determined that as a result of the 3 daily fermentation sugar content increased by 50 – 80% amino acid – 1.5...2, pH – 1.3 ... 2.0, color – 2 ... 4 times depending on grass . The biggest change in the composition takes place after the first day of fermentation.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-12-13T08:21:15Z
2012-12-13T08:21:15Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова Н. О. Зміни хімічного складу солоду при його ферментації / Ємельянова Н. О., Потапенко С. І.,Мукоїд Р. М., Чумакова О. В., Безсмертна Л. О.// Національний університет харчових технологій, опубл.2008р.Ст.67-69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4275
 
Language other