Запис Детальніше

Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення
Изменение химического состава злаков как сырья для лечебно- оздоровительного питания в процессе их солодорощення
Effect of water temperature on the process of soaking oats
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject Солодорощення, пшениця, овес, кукурудза, тривалість, вологість, температура.
Солодоращение, пшеница, овес, кукуруза, продолжительность, влажность, температура.
Solodoroschennya, wheat, oats, corn, duration, humidity, temperature.
 
Description Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.Исследованы изменения химического состава при солодорощении пшеницы, овса и кукурузы с целью использования их для приготовления продуктов лечебно-профилактического питания. Установлено, что основные изменения химического состава происходят при проращивании пшеницы на протяжении 3 суток, овса – 4 и кукурузы – 7 суток.The changes of the chemical composition solodoroschennya wheat, oats and corn in the process in order to use them for cooking therapeutic and preventive nutrition. Found that the major changes in chemical composition occur during sprouting wheat for 3 days, oats - 4 and corn - 7 days.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-13T08:29:36Z
2012-12-13T08:29:36Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4277
 
Language other