Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
Исследование влияния фруктозы на технологический процесс и качество булочных изделий The influence of fructose on the process and quality of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Місечко, Н. О. Мисечко, Н. О. Misechko, N. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Тесля, О. Д. Тесля, О. Д. Tesla, O. |
|
Subject |
Хлібобулочні вироби, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, інсулін.
Хлебобулочные изделия, сахар, фруктоза, подсластители, гликемический индекс, инсулин. Bakery products, sugar, fructose sweeteners, glycemic index, insulin. |
|
Description |
В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. В материалах статьи рассмотрено использование фруктозы и изучение влияния фруктозы по сравнению с сахарозой на показатели технологического процесса и качество хлебобулочных изделий. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
В материалах статьи рассмотрено использование фруктозы и изучение влияния фруктозы по сравнению с сахарозой на показатели технологического процесса и качество хлебобулочных изделий. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-12-13T09:21:02Z
2012-12-13T09:21:02Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4281
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№11(96);С. 3-5
|
|