Запис Детальніше

Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів
Исследование влияния фруктозы на технологический процесс и качество булочных изделий
The influence of fructose on the process and quality of bakery products
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Місечко, Н. О.
Мисечко, Н. О.
Misechko, N.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject Хлібобулочні вироби, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, інсулін.
Хлебобулочные изделия, сахар, фруктоза, подсластители, гликемический индекс, инсулин.
Bakery products, sugar, fructose sweeteners, glycemic index, insulin.
 
Description В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. В материалах статьи рассмотрено использование фруктозы и изучение влияния фруктозы по сравнению с сахарозой на показатели технологического процесса и качество хлебобулочных изделий. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
В материалах статьи рассмотрено использование фруктозы и изучение влияния фруктозы по сравнению с сахарозой на показатели технологического процесса и качество хлебобулочных изделий.
In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-12-13T09:21:02Z
2012-12-13T09:21:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4281
 
Language other
 
Relation №11(96);С. 3-5