Запис Детальніше

Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення
Изменение химического состава злаков как сырья для лечебно- оздоровительного питания в процессе их солодорощення
Effect of water temperature on the process of soaking oats
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject солодорощення
солодоращение
solodoroschennya
пшениця
овес
кукурудза
тривалість
вологість
температура
пшеница
овес
кукуруза
продолжительность
влажность
температура
wheat
oats
corn
duration
temperature
humidity
 
Description Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.Исследованы изменения химического состава при солодорощении пшеницы, овса и кукурузы с целью использования их для приготовления продуктов лечебно-профилактического питания. Установлено, что основные изменения химического состава происходят при проращивании пшеницы на протяжении 3 суток, овса – 4 и кукурузы – 7 суток.The changes of the chemical composition solodoroschennya wheat, oats and corn in the process in order to use them for cooking therapeutic and preventive nutrition. Found that the major changes in chemical composition occur during sprouting wheat for 3 days, oats - 4 and corn - 7 days.
 
Date 2012-12-13T08:36:26Z
2012-12-13T08:36:26Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Харчова промисловість. - №4. - 2005. - С. 73-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4278
 
Language other