Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення
Изменение химического состава злаков как сырья для лечебно- оздоровительного питания в процессе их солодорощення Effect of water temperature on the process of soaking oats |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. |
|
Subject |
солодорощення
солодоращение solodoroschennya пшениця овес кукурудза тривалість вологість температура пшеница овес кукуруза продолжительность влажность температура wheat oats corn duration temperature humidity |
|
Description |
Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.Исследованы изменения химического состава при солодорощении пшеницы, овса и кукурузы с целью использования их для приготовления продуктов лечебно-профилактического питания. Установлено, что основные изменения химического состава происходят при проращивании пшеницы на протяжении 3 суток, овса – 4 и кукурузы – 7 суток.The changes of the chemical composition solodoroschennya wheat, oats and corn in the process in order to use them for cooking therapeutic and preventive nutrition. Found that the major changes in chemical composition occur during sprouting wheat for 3 days, oats - 4 and corn - 7 days.
|
|
Date |
2012-12-13T08:36:26Z
2012-12-13T08:36:26Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Харчова промисловість. - №4. - 2005. - С. 73-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4278 |
|
Language |
other
|
|