Запис Детальніше

Технологические аспекты использования лактулозы в производстве хлебобулочных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологические аспекты использования лактулозы в производстве хлебобулочных изделий
Технологічні аспекти використання лактулози у виробництві хлібобулочних виробів
Technological aspects of the use of lactulose in the production of bakery products
 
Creator Дробот, В. И.
Дробот, В. І.
Drobot, V.
Мисечко, Н. О.
Місечко, Н. О.
Misechko, N.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
 
Subject Хлебобулочные изделия, сахар, лактулоза, клейковина, дрожжи, структурно-механические свойства, качество.
Хлібобулочні вироби, цукор, лактулоза, клейковина, дріжджі, структурно-механічні властивості, якість.
Bakery products, sugar, lactulose, gluten, yeast, the structural and mechanical properties, quality.
 
Description В материалах статьи рассмотрена возможность использования кристаллической лактулозы в качестве сахарозаменителя с пребиотеческими свойствами в производстве хлебобулочных изделий. У матеріалах статті розглянута можливість використання кристалічної лактулози в якості цукрозамынника з пребіотичними властивостями у виробництві хлібобулочних виробів. In the article by the possibility of using the crystalline lactulose as a sweetener with prebiotecheskimi properties in the production of bakery products.
 
Publisher Хлебопек
 
Date 2012-12-13T09:28:08Z
2012-12-13T09:28:08Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4284
 
Language other
 
Relation №4;С. 6-9