Запис Детальніше

Пророщені зерна злакових культур. Перспективи їх використання у харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пророщені зерна злакових культур. Перспективи їх використання у харчовій промисловості
Пророщенные зерна злаковых культур. Перспективы их использования в пищевой промышленности
Sprouted grain cereals. Prospects for their use in food of industry
 
Creator Потапенко, С. І.
Потапенко, С. И.
Potapenko, S.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Лапшин, В.
Лапшин, В.
Lapchin, V.
Мілютін, О.
Милютин, А.
Milutin, A.
 
Subject солод
солодорощення
ферментація
ферменти
амінокислоти
цукри
колір
кислотність
солод
солодоращення
ферментация
ферменты
аминокислоты
сахара
цвет
кислотность
malt
malting
fermentation
enzymes
amino acids
sugars
color
acidity
 
Description В процесі пророщування злаків під дією ферментів, що при цьому активізуються і утворюються, проходять процеси гідролізу високомолекулярних сполук, в результаті чого змінюється хімічний склад зерна: накопичуються цукри, білки, амінокислоти, збільшуються вміст вітамінів, фітогормонів. Пророщені злаки можна використовувати як основу при виготовленні різних харчових продуктів, сприяючих оздоровленню людини. В процессе проращивания злаков под действием ферментов, которые при этом активизируются и образуются, проходят процессы гидролиза высокомолекулярных соединений, в результате чего изменяется химический состав зерна: накапливаются сахара, белки, аминокислоты, увеличиваются содержание витаминов, фитогормонов. Проращенные злаки можно использовать в качестве основу при изготовлении разных пищевых продуктов, способствующих оздоровлению человека.In the process of germination of cereals under an enzymosis, which here activate and appear, the processes of hydrolysis of high molecular connections pass, chemical composition of grain changes as a result: accumulate sugar, squirrel, amino acid, increased maintenance of vitamins, fitogormonov. Germination cereals can be used in quality basis at making of different food products, cooperant making healthy of man.
 
Date 2012-12-13T09:47:41Z
2012-12-13T09:47:41Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пророщені зерна злакових культур. Перспективи їх використання у харчовій промисловості / С. І. Потапенко, Н. О. Мілютін, В. Лапшин та ін. // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 7. - С. 19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4286
 
Language other